Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Στάθη Σχίζα: “Αν δεν είχε πάει στο All Star, ίσως ήταν διαφορετικό”

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παραχώρησε συνέντευξη στον Νίκο Γεωργιάδη στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» και μίλησε για τη νέα φάση της ζωής της και τον χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για τον χωρισμό από τον Στάθη Σχίζα

«Ζω μόνη μου και είμαι single. Έχω αλλάξει όλα τα πράγματα και αισθάνομαι ανανεωμένη. Ο Στάθης με διεκδίκησε αρκετά, αλλά δεν έφτασε να γίνει σχέση ανάμεσα μας. Δεν έχουμε επαφές πλέον. Όταν φεύγεις από μια σχέση είναι δύσκολο να πεις ότι όλα είναι καλά. Τώρα που έχει περάσει λίγος καιρός, βλέπω την κατάσταση πιο φιλικά. Δεν αποκλείω τίποτα (σ.σ. επανασύνδεση), νιώθω καλύτερα…» δήλωσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Όταν ο Στάθης πήγε στο All Star το πήρα προσωπικά. Είχα κουραστεί από τα ριάλιτι και νοιώθω ότι έδωσα πολλή ενέργεια στο πρώτο Survivor. Το δεύτερο στραβοπάτημα μου φάνηκε. Δεν ήθελα να συμμετάσχω, ούτε ψυχολογικά ούτε πρακτικά. Πιστεύω αν δεν είχε πάει ο Στάθης στο All Star, ίσως ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Δεν θεωρώ ότι έκανε κακό στην εικόνα μου ο δημόσιος καβγάς μας. Ήταν φυσιολογικό δείγμα αντιδράσεως από ένα πρώην ζευγάρι που συναντιέται ξανά», πρόσθεσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

 

Φωτογραφία: NDP

δειτε ακομα

δειτε ακομα