Άκης Πετρετζίκης: Γιόρτασε τα 40α γενέθλιά του με εντυπωσιακή τούρτα και ανάρτηση στο Instagram

Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη ημέρα για τον διάσημο σεφ, Άκη Πετρετζίκη, καθώς γιορτάζει τα 40α γενέθλιά του. Ο γνωστός σεφ γιόρτασε αυτή τη σημαντική στιγμή με αγαπημένα του πρόσωπα στο στούντιο όπου γυρίζεται η εκπομπή του και δέχτηκε μια έκπληξη από την οικογένειά του και τους συναδέλφους του.

Ο ίδιος μοιράστηκε τη χαρά του μέσω μιας ανάρτησης στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου ευχαρίστησε τους φίλους και τους διαδικτυακούς του ακόλουθους για τις ευχές τους. Στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε, ανέφερε τη συγκινητική στιγμή του φωτισμού των κεριών της εντυπωσιακής τούρτας του στο στούντιο, όπου περνά πολλές ώρες καθημερινά, παρέα με την οικογένεια και τους συνεργάτες του.

Η ανάρτηση του Άκη Πετρετζίκη

«Και… έγινα 40! Έσβησα τα κεράκια της τουρτάρας μου στον χώρο που περνάω πολλές ώρες της ημέρας: στο στούντιο, παρέα φυσικά με την οικογένειά μου και τους συναδέλφους μου! Σας ευχαριστώ πολύ για την έκπληξη και ευχαριστώ ακόμα περισσότερο εσάς που μου έχετε στείλει τόσα πολλά μηνύματα! Στα επόμενα που έρχονται!», έγραψε στη λεζάντα ο Άκης Πετρετζίκης.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

δειτε ακομα

δειτε ακομα