Αχιλλέας Μπέος αποχαιρετά τον Βασίλη Καρρά: “Είναι εδώ, μέσα στην καρδιά μας”

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε συγκινημένος έξω από την εκκλησία όπου έγινε η τελετή του φίλου του, Βασίλη Καρρά, λέγοντας πως δεν υπάρχουν λόγια για την απώλεια του και πως ο Καρράς θα παραμείνει ζωντανός μέσα στις καρδιές μας.

“Δεν υπάρχουν λόγια, όλος αυτός ο κόσμος κλαίει και μέσα στην εκκλησία. Ο φίλος μου, ο κουμπάρος μου, ο συνεργάτης μου δεν έφυγε. Εδώ είναι. Όλη η Ελλάδα ακούει τα τραγούδια του. Είναι ο άνθρωπος ο οποίος έβαλε τη νεολαία επί δεκαετίες στο λαϊκό τραγούδι. Θα τον θυμόμαστε για πάντα, θα είναι μέσα στην καρδιά μας. Ήταν ένας απλός λαϊκός άνθρωπος. Τον λατρεύει όλη η Ελλάδα, πόσο εμείς που ζήσαμε δίπλα του και κάναμε πολλά πράγματα. Τα λόγια είναι φτώχεια. Θα μείνει εδώ στη μνήμη όλων μας”, δήλωσε ο Αχιλλέας Μπέος έξω από την εκκλησία.

Ο Βασίλης Καρράς και ο Αχιλλέας Μπέος ήταν επιπλέον κουμπάροι, καθώς ο τραγουδιστής είχε βαπτίσει τον γιο του Δημάρχου Βόλου.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε σήμερα στις 12:30 από τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, Φιλόθεο, ενώ η ταφή θα γίνει στην γενέτειρα του Βασίλη Καρρά, το Κοκκινοχώρι Καβάλας την Τετάρτη (27/12) στις 12:00 το μεσημέρι.

Πηγή φωτογραφίας: eurokinissi

δειτε ακομα

δειτε ακομα