The 2Night Show: Επιστρέφει με καλεσμένους που κάνουν τη διαφορά

Την Τρίτη βράδυ, ο Στέλιος Κουδουνάρης επισκέφτηκε την εκπομπή «The 2Night Show» που μεταδίδεται από τον σταθμό του ΑΝΤ1 και συζήτησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο γνωστός σχεδιαστής και κριτής του «My Style Rocks» μίλησε για την απόφασή του να ακολουθήσει το σχέδιο μόδας και για τους γονείς του.

Ο Κουδουνάρης ανέφερε ότι ο πατέρας του προτιμούσε να τον δει να γίνεται αρχιτέκτονας, ενώ αυτός από μικρός ήξερε ότι του αρέσουν τα περιοδικά και τα ρούχα. Παρόλο που δεν ήξερε ότι θα γίνει σχεδιαστής μόδας, είχε αντιληφθεί ότι θα ασχοληθεί με τη μόδα και ότι ήταν διαφορετικός από μικρή ηλικία.

Ο Κουδουνάρης μίλησε για την οικογένεια του, αναφέροντας ότι μεγάλωσε σε μια οικογένεια δεμένη, με δυσκολίες όπως κάθε οικογένεια. Επίσης, ανέφερε ότι ήταν ο μεγάλος από τα τρία αδέρφια και ότι από παιδί ένιωθε διαφορετικός. Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε ότι ήταν αυστηρός στις κριτικές του για τα ρούχα και ότι έκανε παρέα με κορίτσια ή σχεδίαζε φορέματα από μικρή ηλικία.

Παρά το γεγονός ότι είχαν κάποιες διαφωνίες, ο σχεδιαστής ανέφερε ότι τελικά ξεπέρασαν αυτά τα προβλήματα και δεν είχαν επιπτώσεις. Δείτε παραπάνω βίντεο με την συνέντευξη του Κουδουνάρη στο «The 2Night Show».

δειτε ακομα

δειτε ακομα