Γιάννης Πουλόπουλος: “Μπορώ να μιλάω για τον σύντροφό μου, όπως ακριβώς ο Μπισμπίκης για την Βανδή”

Σχετικά με τις δηλώσεις του Τάσου Ξιαρχού σχετικά με την ομοφυλοφιλία, ο Γιάννης Πουλόπουλος έλαβε θέση σήμερα το πρωί και σχολίασε τον τρόπο με τον οποίο ορισμένοι διάσημοι ανακοινώνουν τη σεξουαλική τους ταυτότητα.

Ρίξτε μια ματιά! Γιάννης Πουλόπουλος: “Λύγισε” όταν αποκάλυψε τον λόγο που δε θέλει να αποκτήσει παιδί

Γιάννης Πουλόπουλος: Όσα ανέφερε σχετικά με τον σύντροφό του

Μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Πουλόπουλος αναφέρθηκε στον σύντροφό του και δήλωσε ότι θα ήθελε να είναι σε θέση να μιλά δημόσια για εκείνον με τον ίδιο τρόπο που κάνουν ορισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος ανέφερε την περίπτωση της Δέσποινας Βανδής και του Βασίλη Μπισμπίκη, οι οποίοι έχουν διατηρήσει κοινή φωτογραφία και δηλώνουν ανοιχτά τα συναισθήματά τους.

«Δεν στηρίζω την ιδέα των ατόμων που φωτογραφίζονται για εξώφυλλα και ανακοινώνουν δημόσια ότι είναι γκέι. Μπορώ να μιλάω για τον σύντροφό μου και τον ρόλο του στη ζωή μου όπως κάνει ο Μπισμπίκης για τη Βανδή. Όπως ακριβώς αυτοί οι άνθρωποι ανεβάζουν φωτογραφίες τους και δείχνουν ανοιχτά τα συναισθήματά τους δημόσια, θα ήθελα και άλλοι άνθρωποι να κάνουν αυτό, χωρίς να γίνεται θέμα», δήλωσε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

δειτε ακομα

δειτε ακομα