Η γυναίκα του Γιάννη Γιοκαρίνη, Σοφία Μιχαλοπούλου, και ο ίδιος ο τραγουδιστής, ήταν φιλοξενούμενοι στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα πρωί προχθές. Συγκεκριμένα, η Σοφία Μιχαλοπούλου μίλησε στην εκπομπή και ο τραγουδιστής την χαιρέτισε τηλεφωνικά λίγο μετά την κακή τους συμπεριφορά που οδήγησε σε μπελάδες.

“Δεν ήταν και τόσο δραματικό, φούντωσε υπέρμετρα και δεν έπρεπε. Ο Γιάννης ζορίστηκε, πώς να μην συγκινηθείς, τελικά δεν ίσχυαν οι φήμες… Δεν περίμενα τέτοιο θέαμα και τόση φασαρία, όλα τρελάνθηκαν! Φωνάζαμε, βρίζαμε λίγο. Αν και δεν με πνίγηκε, θα τρελαθώ” είπε και στη συνέχεια έδειξε πως δεν είχε τραύματα.

“Θα φαινόταν στο πρόσωπό μου αν έλεγα ψέματα, ο Γιάννης με το πρόβλημα του αλκοολισμού γίνεται βίαιος. Πολλά χρόνια παλεύαμε για ν’ απεξαρτηθεί. Τώρα φάνηκε ότι ξεφεύγει και επειδή ήμουν υπερφορτωμένη, ενεργοποιήθηκα για να τον προλάβω, μίλησα με το αστυνομικό τμήμα”, εξήγησε η σύζυγός του Γιάννη Γιοκαρίνη.

“Όσοι είναι έξω από την πόρτα, τραγουδούν. Κανείς δεν ξέρει τι παίζει μέσα στο σπίτι”, είπε τελικά η Σοφία Μιχαλοπούλου, με τον Γιάννη Γιοκαρίνη να τονίζει: “Είμαι κατά της βίας. Πάλευα χρόνια με το αλκοόλ… Παραείναι οι υπερβολές που γράφτηκαν, πήραμε μάθημα. Είχα σοβαρό πρόβλημα με το ποτό στο παρελθόν. Έπινα χωρίς μέτρο και έγινα επιθετικός. Ζήτησα βοήθεια και η Σοφία με βοήθησε περισσότερο. 15 χρόνια νηφάλιος τώρα, 5 χρόνια καθαρός…”

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη γυναίκα μου που με έσωσε, είναι όλα εντάξει, αυτό θέλω να καταλάβει ο κόσμος. Οι υπερβολές δεν είχαν λόγο ύπαρξης”, πρόσθεσε ο Γιάννης Γιοκαρίνης.

δειτε ακομα

δειτε ακομα