Η κηδεία του 19χρονου που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα στο Μενίδι πραγματοποιήθηκε σε μια συγκινητική ατμόσφαιρα χθες, 14/3. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ένας ακόμη 19χρονος τραυματίστηκε σοβαρά, μαζί με τον τραγουδιστή Γιάννη Ξανθόπουλο, που ήταν ο οδηγός του οχήματος που συγκρούστηκε με το αυτοκίνητό τους πλαγιομετωπικά.

Η κηδεία πραγματοποιήθηκε χωρίς μέσα ενημέρωσης και ο πατέρας του νεαρού ανέλαβε να μιλήσει στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα την πρωία της Παρασκευής, 15/3.

Το μήνυμα του πατέρα του 19χρονου στο “Πρωινό”

“Η κηδεία έγινε και όλα ολοκληρώθηκαν… Ήταν πολύ βαρύ, πάρα πολύ βαρύ. Πολύ δύσκολο. Όταν χάνεται ένα νεαρό 19 χρονών, 20 χρονών… ναρκάλι να ήταν, θα ήταν λίγο ανεκτίμητο”, δήλωσε αρχικά ο πατέρας. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο όνομα του οδηγού που παραβίασε το stop λίγο πριν από την κηδεία του γιου του.

“Απλά άκουσα ότι εντοπίστηκε, αλλά δεν επήλθε κάποια σοβαρή εξέλιξη. Απλώς το αναφέρουν στα δελτία ειδήσεων. Ο άλλος πήγε στον τάφο. Ο άλλος παραμένει ελεύθερος και πίνει μπύρες. Αυτό θα κριθεί στο δικαστήριο, θα ασχοληθεί ο δικηγόρος. Ξέρω ότι θα επιλυθεί νομικά, όπως πρέπει, μέχρι τέλους. Δεν με απασχολούν τα χρήματα, με νοιάζει να αντιμετωπιστεί νομικά, να κριθεί αδιάβλητα. Δεν έχει σημασία αν έχει μαζέψει πλούτη, αξίζει να αντιμετωπιστεί νομικά. Δεν πρόκειται να επανιστάμε στην επιστροφή του παιδιού μου, αλλά να καταφέρουμε να προστατεύσουμε τους άλλους. Δεν κατανοώ τίποτα, μα είναι αδιανόητο. Τώρα που βρέθηκαν όλοι αυτοί παρόντες στην κηδεία… Τέτοιο περιστατικό δεν έχει ξανασυμβεί. Είναι κρίμα να πεθαίνει ένας εικοσάρης σε ατύχημα αναίτια. Είναι ένας εγκληματίας και πρέπει να αντιμετωπιστεί αναλόγως”, ανέφερε. 

Στη συνέχεια, μίλησε για τις αναμνήσεις από το γιο του και τα λόγια του σπάνε καρδιές: “Δεν υπάρχει κάτι που να μη θυμάμαι και όλα είναι θετικά. Θα θυμάμαι την καθημερινότητά του, την προσπάθειά του. Ξεκίνησε να δουλεύει σε ηλικία 18 ετών για να προστατέψει… να απολαμβάνει τις χαρές της ζωής, να βγαίνει με τους φίλους του, να αποκτήσει ένα όχημα. Αυτές είναι οι αναμνήσεις που θα έχω και θα ζω με την πίκρα μέσα μου.”

Οπαδός μιας καλύτερης ζωής, όχι ενός τέλος λόγου. Η υπόλοιπη οικογένειά του υπομένει το πένθος, αντιμετωπίζοντας την τραγική απώλεια. Ακούγοντας καθημερινά για ατυχήματα που οφείλονται σε αστυνομικές ή περίεργες συμπεριφορές οδηγών, θυσίες και προσβολές γίνονται στο όνομα της ασφάλειας στους δρόμους.

δειτε ακομα

δειτε ακομα