Κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Το Πρωινό” στον ΑΝΤ1 που παρουσιάζει ο Γιώργος Λιάγκας, έγινε μια αποκάλυψη σχετικά με τον Πάνο Βλάχο και τον Άδωνι Γεωργιάδη. Συγκεκριμένα, η συνεργάτιδα του Γιώργου, Κέλλυ Χεινοπώρου, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο πατέρας του ηθοποιού είχε διοριστεί στο παρελθόν ως διοικητής σε νοσοκομείο, κατά την θητεία του Άδωνι Γεωργιάδη ως υπουργούς Υγείας.

“Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το Νοέμβριο του 2013, ο τότε υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης διόρισε νέους διοικητές σε όλα τα νοσοκομεία. Ανάμεσα σε αυτούς, διορίστηκε και ο πατέρας του ηθοποιού ως πρόεδρος στα νοσοκομεία της Αιτωλοακαρνανίας, δηλαδή στα δύο νοσοκομεία στο Αγρίνιο και το Μεσολόγγι.”

 

Η δημοσιογράφος ανέφερε: “Βρήκα το σχετικό ΦΕΚ που αφορούσε το Φεβρουάριο του 2014, αλλά δεν αποκάλυψε πληροφορίες σχετικά με τη θητεία του. Κατά την κυβέρνηση Τσίπρα, απολύθηκε με κατηγορίες εναντίον του, μεταξύ των οποίων ότι απείλησε ειδικευόμενο γιατρό κατά τη διάρκεια κινητοποίησης… 

Υπήρξε ένα πόρισμα-καταπέλτης εναντίον του και παραιτήθηκε ενάμιση χρόνο αργότερα”, με τον Γιώργο Λιάγκα να τονίζει:

“Αυτό ήταν ένα παιχνίδι της μοίρας, όχι μια κατηγορία εναντίον του πατέρα του Πάνου Βλάχου. Ήταν απλά ένα παιχνίδι της μοίρας που αποκαλύφθηκε στο “Πρωινό”.

δειτε ακομα

δειτε ακομα