Μετά από οκτώ χρόνια γάμου, η Μαρίνα Ασλάνογλου και ο Δημοσθένης Πέππας αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.

Το μεσημέρι του Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου, ο Κώστας Τσουρός ανακοίνωσε το διαζύγιο της ηθοποιού με τον δικηγόρο μέσω της εκπομπής “Ακόμη δεν είδες τίποτα”.

Η δήλωση της Μαρίνας Ασλάνογλου για τον χωρισμό της

Επίσης, η Μαρίνα Ασλάνογλου έκανε μια δήλωση στη μεσημεριανή εκπομπή του Mega σχετικά με τη χωρισμό της από τον Δημοσθένη Πέππα.

«Μετά από 8 χρόνια κοινής πορείας, αποφασίσαμε να μην είμαστε μαζί ως ζευγάρι, αλλά παραμένουμε ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς. Έχουμε ως στόχο την ομαλή μετάβαση του γιου μας στη νέα του καθημερινότητα και τη νέα μορφή της οικογένειάς μας. Σας παρακαλούμε να σεβαστείτε την επιθυμία μας να απέχουμε από περαιτέρω δηλώσεις, να επιδείξετε διακριτικότητα απέναντι στην οικογένειάς μας και να απέχετε από καταστάσεις που μπορεί να τραυματίσουν τον ψυχισμό του παιδιού μας», δήλωσε η Μαρίνα Ασλάνογλου.

Σημειώνεται πως η Μαρίνα Ασλάνογλου και ο Δημοσθένης Πέππας παντρεύτηκαν το 2016 στη Σκιάθο και απέκτησαν ένα γιο το 2018.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

δειτε ακομα

δειτε ακομα