Στη συνέντευξη της στην εκπομπή “Ι love ΣουΚου”, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για διάφορα θέματα, συμπεριλαμβανομένης της έντασης με τον Σπύρο Μπιμπίλα στο “Happy Day” και των ομοιοτήτων της εκπομπής της με αυτήν της Ελεονώρας Μελέτη.

Όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η παρουσιάστρια μίλησε για την καθημερινή της ρουτίνα και το πώς συνδυάζει την επαγγελματική της ζωή με την οικογενειακή της ζωή. Ανέφερε ότι τα παιδιά της πολλές φορές τη ρωτούν πότε θα κάνει απεργία για να τα πάρει από το σχολείο. Αναφέρθηκε επίσης στην ενότητα “αξίζω” και δήλωσε ότι αυτή η αναζήτηση της βοήθησε πολύ και θέλησε να το μοιραστεί με τον κόσμο. Εκτός αυτού, ανέφερε ότι θα παραμείνει στο “Happy Day” μέχρι το 2025.

Σχετικά με την ένταση με τον Σπύρο Μπιμπίλα, δήλωσε ότι επιλέγει να λύνει τις διαφορές της με τους ανθρώπους προσωπικά και η κατάσταση έχει ήδη λυθεί. Επίσης, αναφέρθηκε στις ομοιότητες μεταξύ της εκπομπής της και αυτής της Ελεονώρας Μελέτη λέγοντας ότι δεν θέλει να τροφοδοτεί αυτή τη συζήτηση και ότι εκτιμά την Ελεονώρα. Τέλος, ανέφερε ότι προτιμά να περιβάλλεται από καλά παιδιά καθώς φεύγοντας από αυτήν τη δουλειά, θέλει να πουν ότι είναι καλό παιδί.

δειτε ακομα

δειτε ακομα