Μετά την πρόσφατη τηλεφωνική συνομιλία του Βασίλη Καρρά στο “Fame story”, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε λεπτομέρειες και εξέφρασε το παράπονό της μέσα από την εκπομπή της τη Δευτέρα 16/10. Η Φαίη Σκορδά ενημέρωσε τους θεατές για την τηλεφωνική επικοινωνία με τον αγαπημένο τραγουδιστή και δήλωσε ότι περιμένει ακόμα το τενεκέ λάδι που της υποσχέθηκε ο Βασίλης Καρράς.

“Καλησπέρα σε όλο το ακροατήριο. Καλησπέρα στους φίλους μου εκεί, στο πάνελ, παντού. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, Νικόλα, για τη φιλοξενία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον ελληνικό λαό και όλους όσοι με αγαπούν. Είμαι ενθουσιασμένος από αυτήν την αγάπη. Να είστε καλά, ο Θεός να μας δίνει δύναμη και υγεία. Αντίο!”, δήλωσε ο Βασίλης Καρράς στο “Fame story”.

Φαίη Σκορδά – Η επικοινωνία με τον Βασίλη Καρρά και το παράπονό της

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε ότι είχε μιλήσει με τον Βασίλη Καρρά πρόσφατα, όταν εκείνος τηλεφώνησε για να της στείλει ένα τενεκέ λάδι. Ωστόσο, την ώρα που μιλούσε, το λάδι δεν είχε ακόμα φτάσει και αυτή περίμενε ανυπόμονα. “Όταν μου υποσχέθηκες κάτι, το περιμένω σαν ένα μωρό. Τελείωσε το λάδι, δεν έχω να πω τίποτα άλλο”, ανέφερε η Φαίη Σκορδά.

δειτε ακομα

δειτε ακομα