Το Tesla Model 3 ανανεώνεται

Το “Project Highland” της Tesla ετοιμάζει μια εκτεταμένη ανανέωση του Model 3, και μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο δείχνει ότι οι σχεδιαστικές αλλαγές θα είναι μεγάλες.

Εάν αυτή η φωτογραφία δεν είναι αληθινή, τότε είναι καλά σκηνοθετημένη, καθώς το αυτοκίνητο που απεικονίζεται δείχνει να είναι εντελώς νέο, και όχι μετατροπή ενός ήδη υπαρκτού Model 3.

Αν αυτή η φωτογραφία αντιπροσωπεύει το νέο Model 3 του “προγράμματος Highland”, τότε το πιο μικρό μέλος της οικογένειας της Tesla θα είναι πιο κοντά στην αισθητική των μεγαλύτερων μοντέλων S και X. Αυτό γίνεται φανερό από τα πιο αιχμηρά και λεπτά LED εμπρός φωτιστικά σώματα και τον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα και φτερά των εμπρός τροχών. Όσον αφορά το εσωτερικό, δεν έχει αποκαλυφθεί τίποτα πέρα από μια υπόθεση για ένα ανασχεδιασμένο πίνακα οργάνων.

Εκτός από τις σχεδιαστικές αλλαγές, το νέο Model 3 θα χρησιμοποιεί επαναστατικές νέες μεθόδους κατασκευής που θα καθιστούν την παραγωγή του λιγότερο δαπανηρή. Αυτή η αναβάθμιση θα πραγματοποιηθεί στα εργοστάσια της Tesla στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ και στη Σαγκάη της Κίνας, με την παραγωγή να ξεκινά τον Σεπτέμβριο του 2023. Ένα χρόνο αργότερα θα ακολουθήσει η ανανέωση και του Model Y.

δειτε ακομα