Το Flyover και το Μετρό: Αλλαγές στη Θεσσαλονίκη

Η ταχεία ανάπτυξη του έργου του Flyover συμφωνήθηκε σε συνάντηση με τον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών και όλα τα αρμόδια όργανα.

Συμμετέχοντες στη δεύτερη ενημερωτική συνάντηση για το «Flyover», οι φορείς συμφώνησαν ομόφωνα για τη σημασία και την ολοκλήρωση του έργου προς όφελος της πόλης και των κατοίκων της.

Συμφωνήθηκαν επίσης οι θεματικές ενότητες που θα αντιμετωπιστούν, περιλαμβανομένης της αναβάθμισης του έργου του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, της διευκόλυνσης της τροχαίας, της διευκόλυνσης των ασθενοφόρων προς το ΓΣΝΘ 424 και το Νοσοκομείο “Παπαγεωργίου” μέσω του στρατοπέδου “Καρατάσιου”, της εφαρμογής πρωτοκόλλων έκτακτων περιστατικών, καθώς και τον έλεγχο της στάσης και στάθμευσης των αυτοκινήτων στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών υπογράμμισε τη σημασία των έργων και τη συνεργασία όλων των εμπλεκομένων φορέων για την ομαλή πρόοδο τους.

Τα έργα αναμένεται να ξεκινήσουν από τα τέλη Σεπτεμβρίου, αφού κατατεθούν συγκεκριμένες προτάσεις και επιτευχθούν λύσεις για την κυκλοφορία στην πόλη.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι ανεύρετοι Τοπικές και Κρατικές αρχές, όπως Υπουργοί, Δήμαρχοι και υπάλληλοι.

δειτε ακομα

δειτε ακομα