Νέα λεωφορεία Bluebus στους Έλληνες δρόμους – Όμιλος Συγγελίδη φέρνει τα ηλεκτρικά οχήματα

Καινούργια ηλεκτρικά λεωφορεία της Bluebus, που είναι φιλικά προς το περιβάλλον και ικανά να κινούνται εύκολα στην πόλη, θα βρεθούν στους δρόμους της Ελλάδας.

Τα νέα αμιγώς ηλεκτρικά λεωφορεία της βρετανικής εταιρείας Bluebus θα κυκλοφορήσουν στη χώρα μας χάρη σε μια συνεργασία με τον όμιλο Συγγελίδη. Πρόκειται για μίνι λεωφορεία μήκους 6 μέτρων που διανέμονται από την εταιρεία Aiglon, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Συγγελίδης. Αυτά τα μηδενικών ρύπων οχήματα μπορούν να κινηθούν εύκολα μέσα στην πόλη και είναι ιδανικά για τους ελληνικούς δρόμους.

Bluebus Greece.

Τα 6μετρα λεωφορεία σχεδιάστηκαν στη Γαλλία και παράγονται στη Βρετανία σε εγκαταστάσεις σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα ISO 9001 & ISO 14001. Η δομή τους είναι ανακυκλώσιμη σε ποσοστό 98% και τροφοδοτούνται από μπαταρίες λιθίου στερεού ηλεκτρολύτη συνολικής ενεργειακής χωρητικότητας 126 kWh που εξασφαλίζουν αυτονομία ζωής που υπερβαίνει τα 280 χλμ. Σημειώνεται ότι τα λεωφορεία μπορούν να μεταφέρουν έως 35 επιβάτες και είναι εύκολα στον χειρισμό από τον οδηγό.

Τα ηλεκτρικά οχήματα της Bluebus έχουν σχεδιαστεί ώστε να ελίσσονται απρόσκοπτα εντός των στενών των πόλεων και εξυπηρετούν το περιβάλλον με τη μηδενική τους εκπομπή ρύπων στην ατμόσφαιρα. Τέλος, τα λεωφορεία θα χρησιμοποιηθούν για τη μεταφορά επιβατών στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Bluebus Greece.

δειτε ακομα