Στην Ρωσία θέλουν ντίζελ και κατασκευάζουν τον δικό τους κινητήρα

Η UAZ θα παράγει έναν νέο τουρμποντίζελ κινητήρα, ο οποίος θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιό της στην πόλη Yelabuga.

Ο όμιλος Sollers ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει συμφωνήσει σε ένα δάνειο ύψους 2 εκατ. ευρώ από το Ταμείο της Ρωσίας για να ανακινήσει το εργοστάσιο κινητήρων στην πόλη Yelabuga.

Sollers Factory 1

Συγκεκριμένα, η παραγωγή θα περιλαμβάνει τουρμποντίζελ της JAC με χωρητικότητα από 2,0 έως 2,7 λίτρα, και θα χρησιμοποιούνται σε ελαφρά επαγγελματικά οχήματα και SUV. Επιπλέον, ο κινητήρας 2,0 λίτρων θα χρησιμοποιείται και σε οχήματα της UAZ.

Το δάνειο που λάβει ο όμιλος Sollers θα χρησιμοποιηθεί για να αγοραστούν νέος εξοπλισμός για τη γραμμή συναρμολόγησης των κινητήρων, το τμήμα δυναμομέτρησης, τη γραμμή επεξεργασίας μετάλλων και την παραγωγή στροφαλοφόρων και εργαλείων για την κατασκευή της κυλινδροκεφαλής.

Sollers Factory 3

Ταυτόχρονα, ένα τμήμα του δανείου θα χρησιμοποιηθεί για το τμήμα σχεδίασης, την κατασκευή νέου τεχνολογικού εξοπλισμού και την αναβάθμιση του λογισμικού για υπάρχοντα εξοπλισμό.

Ο όμιλος Sollers έχει δεσμευτεί να δώσει έμφαση στο έργο που έχει αναλάβει, καθώς και να συνεργαστεί με άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες και προμηθευτές της Ρωσίας για να αυξήσει την παραγωγή και να εξασφαλίσει αναλώσιμα.

δειτε ακομα

δειτε ακομα