Τρομακτικό ατύχημα SUV – Οδηγός και επιβάτες εκτινάχθηκαν από το αυτοκίνητο (βίντεο)

Ένα τρομακτικό ατύχημα καταγράφηκε σε βίντεο όπου ένα SUV ανατράπηκε και οι τέσσερις επιβάτες του εκτοξεύτηκαν έξω από το όχημα και τραυματίστηκαν.

Το βίντεο δείχνει το αυτοκίνητο το οποίο πέταξε έξω τους επιβάτες του καθώς ανετράπη.

Το αυτοκίνητο είχε λάβει μέρος σε κάποια εκδήλωση στην έρημο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων όπου προσπαθούσε να ανέβει σε έναν αμμόλοφο, αλλά δυστυχώς ανατράπηκε και πραγματοποίησε αρκετές περιστροφές μέχρι να σταματήσει.

Αν και το αμάξωμα του οχήματος φαίνεται να αντέχει τη δύναμη της σύγκρουσης, το ίδιο δεν ισχύει για τους επιβάτες του οι οποίοι εκτοξεύτηκαν έξω από το αυτοκίνητο πέφτοντας με ορμή στην άμμο.

Συνολικά, τέσσερις άνθρωποι εκτοξεύτηκαν από το αυτοκίνητο, με έναν από αυτούς να καταπλακώνεται από το όχημα.

Είναι φανερό ότι κανείς από τους επιβάτες δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας, κάτι που εξηγεί γιατί εκτοξεύθηκαν έξω από το αυτοκίνητο από τα παράθυρα.

Μετά την ακινητοποίηση του οχήματος… οι οδηγοί των αυτοκινήτων που είχαν λάβει μέρος στην ίδια εκδήλωση έσπευσαν να βοηθήσουν τους πληγέντες επιβάτες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τέτοιες εκδηλώσεις είναι συχνές στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και οδηγούν σε ατυχήματα όπου οχήματα ανατρέπονται σε αμμόλοφους της έρημου.

Παρά το γεγονός ότι το βίντεο έχει γίνει viral, δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση των πληγέντων και τη σοβαρότητα των τραυματισμών τους. Η παρουσία τους σε αυτό το ατύχημα θα πρέπει να υπενθυμίσει στους οδηγούς και τους επιβάτες το σημαντικότερο μήνυμα: φορέστε πάντα τη ζώνη ασφαλείας σας στο αυτοκίνητο.

δειτε ακομα