Νέο Renault Grasp: Με σύγχρονη σχεδίαση και νέες τεχνολογίες

Η Renault αναβαθμίζει τη γκάμα των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων της, το Grasp, ενισχύοντας τη σχεδίαση, τη συνδεσιμότητα και τις δυνατότητες εξατομίκευσης. Η ενημέρωση ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών της εταιρείας και επιφέρει ακόμα καλύτερο επίπεδο ποιότητας κατασκευής και φινιρίσματος. Το Grasp έχει παρουσία στην αγορά από το 1980 και αναμένεται να αναμιχθεί εκ νέου στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων.

renault master

Δυναμική σχεδίαση, ισχύς και στιβαρότητα

Το νέο Grasp της Renault ανανεώνεται στον σχεδιασμό του, προσφέροντας αναβαθμισμένη απτή ποιότητα και λειτουργικότητα στο εσωτερικό του. Η μπροστινή όψη του ανανεώνεται με κάθετη μάσκα, φωτεινή υπογραφή σε σχήμα C, ανυψωμένη γραμμή καπό και αναβαθμισμένο προφυλακτήρα. Το εσωτερικό του αποκτά ποιοτικά υλικά, καθαρές γραμμές και εξοπλισμό ανάλογο ενός κινητού γραφείου. Η σχεδίαση εναρμονίζεται με την κοινή αισθητική ταυτότητα των υπόλοιπων μοντέλων της γκάμας επαγγελματικών οχημάτων της Renault.

renault master

Κομψό και λειτουργικό, το νέο εσωτερικό διαθέτει:

• Επανασχεδιασμένο ταμπλό με μεγάλους ανοιχτούς ή κλειστούς αποθηκευτικούς χώρους
• Διακοσμητικά χρωμίου στους αεραγωγούς, τα κουμπιά κλιματισμού και το νέο τιμόνι
• Νέα λαβή μοχλού ταχυτήτων, μαύρη με πλαίσιο χρωμίου
• Νέες ταπετσαρίες, πιο high-tech
• Πίνακα οργάνων με ψηφιακή οθόνη TFT 3,5 ιντσών
• Πλήρη ενσωμάτωση της οθόνης πλοήγησης στο κεντρικό τμήμα του ταμπλό, ανεξαρτήτως του συστήματος πολυμέσων που χρησιμοποιείται (R-LINK Evolution ή Media Nav Evolution).

Περισσότερη ισχύς από τον κινητήρα diesel 2.3 Blue dCi Twin Turbo

Το νέο Grasp εξοπλίζεται με νέο κινητήρα πετρελαίου 2.3 Blue dCi Twin Turbo που ανταποκρίνεται ακόμη καλύτερα στις ανάγκες του επαγγελματία.

  • Ο κινητήρας πληροί τα πρότυπα ρύπων Euro 6D – FULL και διαθέτει τεχνολογία Twin Turbo
  • Έχει αυξημένη ισχύ 135 ίππων και ροπή 360 Nm, για δυναμισμό και άμεση απόκριση
  • Εξασφαλίζει σημαντική μείωση της κατανάλωσης που φτάνει έως 1 λ./100 χλμ. (σε σχέση με τα παλαιότερα σύνολα).
renault master

Ο κινητήρας του νέου Grasp συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων και είναι εξοπλισμένος με σύστημα επιλεκτικής καταλυτικής αναγωγής (SCR) για την ελάχιστη εκπομπή ρύπων. Επιπλέον, διαθέτει μεγάλο αποθηκευτικό χώρο στην καμπίνα του οδηγού και έχει επανασχεδιασμένο cockpit για μεγαλύτερη πρακτικότητα.

• Το νέο τραπεζάκι «Straightforward Life», πάνω από το ντουλαπάκι, το οποίο ανοίγει με ένα απλό πάτημα με το δάχτυλο και παρέχει, πρόσθετο χώρο εργασίας, αλλά και χώρο για ένα πρόχειρο γεύμα με μια μεγάλη ποτηροθήκη στο κέντρο
• Ένα ευρύχωρο συρτάρι «Straightforward Life» 10,5 λίτρων για ευκολότερη πρόσβαση
• Αποδοτικές λύσεις πολυμέσων με δυνατότητες διασύνδεσης:
– R-LINK Evolution
– Media Nav Evolution (συμβατό με Android Auto™ και Apple CarPlay™, ανάλογα την έκδοση).

renault master

Το νέο Renault Grasp είναι ετοιμοπαράδοτο στο Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Renault σε όλη την Ελλάδα. Οι τιμές του μοντέλου ξεκινούν από τα 35.080 ευρώ.

δειτε ακομα