Νέο DS 7: Κορυφαία ποιότητα – Ξεχωριστό design

Το DS 7 είναι το Premium C-SUV της DS Automobiles που προσφέρει πολυτέλεια, τεχνολογική υπεροχή και άνεση στην οδήγηση. Παρουσιάστηκε στην ελληνική αγορά το 2017 και ενσωματώνει την γαλλική “savoir-faire” στην πολυτέλεια και την τεχνολογική καινοτομία.

ds 7Διαθέτει πληθώρα νέων τεχνολογιών και μια νέα δυναμική σχεδίαση, διατηρώντας τα στοιχεία που το ανέδειξαν στην ελληνική αγορά. Με ηλεκτρικούς κινητήρες E-TENSE 4×4 360 και προηγμένο σύστημα τετρακίνησης, οι έντονες σχεδιαστικές γραμμές και οι γοητευτικές γωνίες αναδεικνύουν την δυναμική εμφάνισή του.

ds 7

Το νέο DS 7 προσφέρει πολυτέλεια και άνεση σε κάθε μικρή ή μεγαλύτερη διαδρομή, με πέντε διαφορετικούς εσωτερικούς διακοσμούς που αναδεικνύουν το προσωπικό στυλ του οδηγού. Η εσωτερική του σχεδίαση είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ και προσθέτει αξία στη συνολική εμπειρία πολυτέλειας. Επιπλέον, προσφέρει μια ακόμα νότα πολυτέλειας με τον ενσωματωμένο χρονογράφο B.R.M R180, ενώ η εξωτερική σχεδίαση του αποτελεί ένα αριστούργημα υψηλής αισθητικής και τεχνολογίας.

ds 7 crossback

δειτε ακομα