Η νέα Harley-Davidson των 4.500 ευρώ που προέρχεται από την Κίνα.

Η Harley-Davidson παρουσίασε την X 350, μια νέα μικρού-μεσαίου κυβισμού μοτοσικλέτα με ρετρό στοιχεία και σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις. Η αισθητική της είναι εμπνευσμένη από τους αγώνες flat track και την εμβληματική αγωνιστική XR-750. Η X 350 παρουσιάστηκε στην Κίνα, όπου και θα κατασκευάζεται σε συνεργασία με την QJ Motor, η οποία ελέγχεται από την Geely. Η μοτοσικλέτα φέρει έναν υγρόψυκτο κινητήρα χωρητικότητας 353 κ.εκ. με ισχύ 36 ίππους και ροπή 31 Nm. Το βάρος της είναι στα 195 κιλά πλήρες υγρών και το μεταξόνιο στα 1.409 χλστ.

Η Harley-Davidson επιχειρεί να εισέλθει στην κατηγορία των μικρού-μεσαίου κυβισμού μοτοσικλετών με την παρουσίαση της X 350, η οποία απευθύνεται σε ένα διαφορετικό κοινό από αυτό που συνήθως έλκουν οι προτάσεις της εταιρείας. Η μοτοσικλέτα διαθέτει ρετρό στοιχεία και σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις και έχει σχεδιαστεί με βάση τους αγώνες flat track και την εμβληματική αγωνιστική XR-750. Η X 350 παρουσιάστηκε στην Κίνα και θα κατασκευάζεται σε συνεργασία με την QJ Motor, η οποία ελέγχεται από την Geely. Ο κινητήρας της είναι υγρόψυκτος και εν σειρά δικύλινδρος 8βάλβιδος με χωρητικότητα 353 κ.εκ. και ισχύ 36 ίππους και ροπή 31 Nm. Το βάρος της είναι στα 195 κιλά πλήρες υγρών και το μεταξόνιο στα 1.409 χλστ.Η Harley-Davidson X 350 είναι μια πόλης προσανατολισμένη μοτοσυκλέτα με φιλικές προδιαγραφές για τους ανεμπειρούς αναβάτες. Η επιβράδυνση της μοτοσυκλέτας είναι αναλαμβάνεται από διπλούς κυματιστούς δίσκους εμπρός και 4πίστονες δαγκάνες. Η ανάρτηση της μοτοσυκλέτας προκαλεί θετικές εντυπώσεις λόγω της ύπαρξης ανεστραμμένου εμπρός πιρουνιού με διάμετρο καλαμιών στα 41 χλστ. και μονού αμορτισέρ για το πίσω τροχό.

Δεν είναι γνωστό αν η Harley-Davidson X 350 θα είναι διαθέσιμη στην ευρωπαϊκή αγορά, αλλά αν ήταν, θα μπορούσε να αποτελέσει μια ενδιαφέρουσα επιλογή στην κατηγορία της. Ωστόσο, η τιμή της πρέπει να παραμείνει σε λογικά επίπεδα σε σχέση με τα 4.580 ευρώ που ανακοινώθηκε ότι κοστίζει στην κινεζική αγορά.

δειτε ακομα