Η ηλεκτρική Mercedes G-Class έχει πολλές προκλήσεις να αντιμετωπίσει (+video)

Η νέα ηλεκτρική έκδοση της διάσημης G-Class της Mercedes, γνωστή ως Mercedes EQG, προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον. Αυτή η “ηλεκτρική G-Class” έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ηλεκτρικό μοντέλο της Mercedes-Benz, και όχι άδικα, καθώς αναμένεται να αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις με την έλευσή της.

Εκτός από τον συνεχώς αυξανόμενο ανταγωνισμό στην κατηγορία των ηλεκτρικών 4Χ4, η Mercedes έχει να αντιμετωπίσει επίσης τις αμφιβολίες σχετικά με το αν η ηλεκτρική EQG θα μπορέσει να ανταγωνιστεί την κορυφαία βενζινοκίνητη G-Class.

Για να απομακρύνει κάθε αμφιβολία και να δημιουργήσει το νέο μύθο της ηλεκτρικής EQG, η Mercedes-Benz δημιούργησε δύο βίντεο στα οποία εμφανίζεται το νέο μοντέλο να δαμάζει τη φύση δίπλα στη βενζινοκίνητη G-Class.

Το πρώτο βίντεο δείχνει την EQG να ανεβαίνει έναν ανώμαλο δασικό δρόμο πλάι σε μια παλαιότερη G280 GE, με σκοπό να μεταφέρει έναν χαρτοφύλακα στην κορυφή του βουνού. Το δεύτερο βίντεο παρουσιάζει την EQG σε έναν χωμάτινο δρόμο δίπλα στη βενζινοκίνητη G300 GE, εκτελώντας μια απότομη ανάβαση.

Η Mercedes-Benz δεν έχει αποκαλύψει πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το νέο ηλεκτρικό 4Χ4, αλλά από ό,τι έχει δει μέχρι τώρα, φαίνεται ότι θα είναι ένα ηλεκτρικό “θηρίο” έτοιμο να αντιμετωπίσει κάθε αντίξοες συνθήκες. Ένα από τα στοιχεία που έχουν διαρρεύσει είναι ότι θα διαθέτει τέσσερους ηλεκτροκινητήρες και θα αποδώσει περισσότερους από 600 ίππους, κάνοντάς το πιο ισχυρό από την V8 έκδοση G 63 AMG.

δειτε ακομα

δειτε ακομα