Η άγνωστη λειτουργία που κρύβει ο διακόπτης του θερμαινόμενου παρμπρίζ και ελάχιστοι γνωρίζουν

Πολλοί δεν γνωρίζουν ότι το κουμπί ξεθαμπώματος του πίσω παρμπρίζ μπορεί να βοηθήσει και στην αποθήκευση άλλων γυάλινων επιφανειών του αυτοκινήτου τους.

Δεν είναι σοβαρή η κατάσταση όταν ξυπνάς το πρωί και βλέπεις άχνα πάγου στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου σου. Αυτό όμως συνήθως σε κάνει να χάνεις αρκετή ώρα για να το αφαιρέσεις.

Μια γρήγορη λύση για να αφαιρέσετε τον πάγο από τα παράθυρα είναι η χρήση μιας ξύστρας πάγου. Η ξύστρα δεν είναι ιδανική για τους πλαϊνούς καθρέπτες που είναι μικρότεροι.

πάγος καθρέπτες ξεθάμπωμα

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν δώσει έμφαση σε αυτό και έπρεπε να βρεθεί μια λύση. Στην κονσόλα των περισσότερων σύγχρονων αυτοκινήτων υπάρχει ένα κουμπί που λέγεται ξεθάμπωμα τζαμιών για το πίσω παρμπρίζ, το οποίο μπορεί να βοηθήσει στο ξεθάμπωμα των πλαϊνών καθρεφτών στο αυτοκίνητό σου, αρκεί να είναι θερμαινόμενοι.

πάγος καθρέπτες ξεθάμπωμα

Θα πρέπει να σκεφτείς ότι όχι όλα τα αυτοκίνητα έχουν θερμαινόμενους καθρέπτες. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να ψάξεις για εναλλακτικές λύσεις για το ξεθάμπωμα των καθρεφτών. Όταν προσέχεις τον καθαρισμό των καθρεφτών, τα παράθυρα θα είναι σαφέστερα και λιγότερο θολά από ρύπους και σκόνη στη γυάλινη επιφάνεια τους.

δειτε ακομα