Ελλάδα: Κλάπηκε πολυτελές αυτοκίνητο από το πάρκινγκ – Η συνάντηση με τους αστυνομικούς (Βίντεο)

Η Ελληνική Αστυνομία κατέγραψε μια απόπειρα κλοπής ενός Audi S3 μέσα από εμπορία αυτοκινήτων, λίγα δευτερόλεπτα πριν τη σύλληψη των κακοποιών. Η δράση μιας σπείρας κακοποιών έχει βάλει στο στόχαστρό της αυτοκίνητα και δη πολυτελή. Σε ένα video που δημοσιεύθηκε σε γνωστή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, εμφανίζονται τα μέλη της σπείρας να εισέρχονται σε περιφραγμένο χώρο στάθμευσης εμπορίας αυτοκινήτων και στη συνέχεια να σπρώχνουν ένα πορτοκαλί Audi S3 προς την πόρτα της εξόδου. Το video διακόπτεται πριν το Audi S3 περάσει τις πύλες του χώρου στάθμευσης και πριν την καθοριστική επέμβαση της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σε ένα δεύτερο video, εμφανίζεται το πλήρωμα ενός περιπολικού της Ελληνικής Αστυνομίας να κλείνει τον δρόμο στο όχημα διαφυγής των ληστών, την ίδια στιγμή που μια μοτοσικλέτα της ομάδας ΔΙΑΣ έρχεται να συμβάλλει στην προσπάθεια σύλληψης των δραστών. Η Ελληνική Αστυνομία κατάφερε να αποτρέψει την κλοπή του αυτοκινήτου και να συλλάβει τους τρεις υπόπτους.

Το φαινόμενο της κλοπής αυτοκινήτων έχει πάρει διαστάσεις το τελευταίο διάστημα, γεγονός που οφείλεται και στις καθυστερήσεις που παρουσιάζουν οι παραδόσεις νέων αυτοκινήτων και ανταλλακτικών. Παραμένει άγνωστο αν η συγκεκριμένη συμμορία έχει συνδεθεί και με άλλα περιστατικά κλοπής αυτοκινήτων ή αν τα μέλη θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις ενώπιον της δικαιοσύνης για την απόπειρα κλοπής του συγκεκριμένου Audi S3.

δειτε ακομα