Η νέα εταιρεία που βγαίνει στην κατάκτηση της Ευρώπης με premium ηλεκτρικό SUV

Η Atlas E-Mobility Group, μια Anglo-Moroccan νεοφυής εταιρεία, θέλει να εισέλθει στην αγορά αυτοκινήτου της Ευρώπης, της Αφρικής και της Μέσης Ανατολής παρέχοντας ένα ηλεκτρικό premium SUV μέχρι το 2026. Η εταιρεία προτίθεται να χρησιμοποιήσει αποκλειστικές τεχνολογίες που χρειάζονται οι οδηγοί για να διασφαλίσουν ότι το αυτοκίνητό τους θα είναι απλό και πλήρως λειτουργικό.

Στην κατασκευή του ηλεκτρικού SUV, η εταιρεία θα χρησιμοποιεί OEM ανταλλακτικά και θα κατασκευάζεται στο Μαρόκο, για να μειωθούν τα έξοδα και να αυξηθεί η κερδοφορία. Επιπροσθέτως, η εταιρεία θα έχει ως στόχο τη μεσαία τάξη και θα αναπτύξει το δικό της δίκτυο φορτιστών πριν την εμπορική διάθεση του αυτοκινήτου στην αγορά.

Λαμβάνοντας υπόψη την προσβασιμότητα στις πρώτες ύλες και το κόστος εργασίας στο Μαρόκο, που είναι περίπου 20% φθηνότερο από ό,τι στην Ευρώπη, η εταιρεία έχει ανακοινώσει τα σχέδιά της να εξελίξει και να κυκλοφορήσει ένα premium ηλεκτρικό SUV στην αγορά της Ευρώπης με τα πλέον σύγχρονα χαρακτηριστικά.

Ο CEO της εταιρείας, Yehya El Bakkali, περιγράφει το στρατηγικό σχέδιο της Atlas E-Mobility Group, αναφέροντας ότι για την Έρευνα και Ανάπτυξη δαπανάται μόλις το 5% της συνολικής επένδυσης, μιας και θα αξιοποιηθεί η τεχνολογία και τα κεντρικά εξαρτήματα που έχουν αναπτυχθεί και χρησιμοποιηθεί από άλλες εταιρείες.

Με τα καινούργια της σχέδια, η Atlas E-Mobility Group έχει στόχο να καταστεί η πρώτη εταιρεία που θα σχεδιάσει και θα κατασκευάσει ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο στην Αφρική, με σκοπό να κάνει τους Αφρικανούς περήφανους.

δειτε ακομα

δειτε ακομα