Οι Γιατροί του Κόσμου στο 1ο ATHENS CIVIL SOCIETY FESTIVAL του Δήμου Αθηναίων

Οι Γιατροί του Κόσμου θα συμμετάσχουν στο πρώτο Φεστιβάλ του Δήμου Αθηναίων για την Κοινωνία των Πολιτών, που θα πραγματοποιηθεί στις 21, 22 και 23 Απριλίου στο Σεράφειο. Στόχος τους είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση του κοινού. Επιπλέον, στα πλαίσια της εκδήλωσης, οργανώνουν δημιουργικά workshop και yoga sessions για παιδιά.

Οι Γιατροί του Κόσμου Ελλάδας δημιουργήθηκαν το 1990 και αποτελούν μέρος του Διεθνούς Δικτύου των Γιατρών του Κόσμου. Αποστολή τους είναι η αντιμετώπιση των ανισοτήτων και των κοινωνικών εμποδίων στην Υγεία. Εδώ και 32 χρόνια, οι Γιατροί του Κόσμου έχουν εκπαιδευμένο προσωπικό, που προσφέρει τις υπηρεσίες του για την υποστήριξη και προστασία ευάλωτων κοινωνικά ομάδων και πληθυσμών σε περίπου 50 χώρες του πλανήτη, όπως Ιράκ, Λίβανο, Αφγανιστάν, Σρι Λάνκα, κ.ά. Στα πλαίσια των προγραμμάτων τους, συνεργάζονται με άλλες Διεθνείς Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και Διεθνείς Οργανισμούς για την παροχή αποτελεσματικότερης βοήθειας.

Είναι προσιτοί σε όλους και όλες που επιθυμούν να γνωρίσουν από κοντά τη δράση των Γιατρών του Κόσμου και να συμμετάσχουν στις δραστηριότητές τους. Το “ATHENS CIVIL SOCIETY FESTIVAL 2023” είναι μια μεγάλη γιορτή, η οποία έχει χαρακτήρα ενωτικό και ψυχαγωγικό, που περιλαμβάνει διάφορα εκπαιδευτικά και πολιτιστικά events.

Σχετικά με τους Γιατρούς του Κόσμου Ελλάδας

Οι Γιατροί του Κόσμου Ελλάδας είναι μια αμερόληπτη και ανεξάρτητη ανθρωπιστική οργάνωση, με στόχο την αντιμετώπιση των ανισοτήτων και των κοινωνικών εμποδίων στην Υγεία. Λειτουργούν αδιάλειπτα εδώ και 32 χρόνια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, κατέχοντας σημαντική θέση στη συνείδηση των πολιτών ως αξιόπιστη και αποτελεσματική οργάνωση που προάγει τα μηνύματα της κοινωνικής αλληλεγγύης και της ανιδιοτελούς προσφοράς.

δειτε ακομα