Δήμος Χαλανδρίου: Ο κ. Ρώμας απουσιάζει από υπευθυνότητα και σοβαρότητα

Ο Δήμος Χαλανδρίου απαντά στη συκοφαντική επίθεση του αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού κ. Χάρη Ρώμα, σχετικά με τα γκαζάκια που βρέθηκαν σε δύο σχολεία της πόλης.

Η ακόμα μια ανακοίνωση του κ. Χάρη Ρώμα παραμένει ένα ακόμα παράδειγμα συκοφαντίας και χυδαιολογίας, που καταλήγει να κατηγορεί τη Δημοτική Αρχή ότι υποθάλπει εγκληματικές συμπεριφορές! Εντούτοις, η Διοίκηση του Δήμου αντιμετωπίζει με υπευθυνότητα και προσοχή τα φαινόμενα, όπως τα γκαζάκια στα σχολεία, σε συνεργασία με την Αστυνομία που διενεργεί τη σχετική έρευνα.

Ο κ. Ρώμας έχει ήδη ξεδιπλώσει έναν τοξικό δημόσιο λόγο, που έχει αποδειχθεί άχρηστος για τον Δήμο, εξαιτίας της έλλειψης πολιτικών επιχειρημάτων και προγράμματος για το μέλλον της πόλης.

Συγκεκριμένα, θα ήταν βασικό για τον κ. Ρώμα, να αποφύγει τη δημοσιοποίηση στοιχείων που μπορεί να παρεμποδίσουν την αστυνομική έρευνα που εξελίσσεται. Θα ήταν σημαντικό να μην περιφρονεί την ευθύνη και τη σοβαρότητα που απαιτούνται από τη θέση του. Έπειτα, θα ήταν επιθυμητή η αποφυγή μικροπολιτικών παιχνιδιών που στοχεύουν στα παιδιά και τα σχολεία της πόλης.

Δεν υπάρχει λόγος για πολιτική αντιπαράθεση για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ενώ η ανοχή στις χυδαίες και συκοφαντικές επιθέσεις του κ. Ρώμα κάπου έρχεται στο τέλος της.

Σημειωτέον ότι ένα ερώτημα που παραμένει αναπάντητο είναι η συνέχιση της προεκλογικής εκστρατείας του κ. Ρώμα από τη θέση του αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού (;), σχεδόν δύο χρόνια μετά την πρώτη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

δειτε ακομα