Δήμος Χαλανδρίου: Δεύτερη ανθρωπιστική βοήθεια στο Αϊβαλί για τους σεισμοπλήκτους της Τουρκίας

Μια αντιπροσωπεία του Δήμου Χαλανδρίου βρέθηκε για δεύτερη φορά στο Αϊβαλί στις 27 Απριλίου 2023, προκειμένου να παραδώσει 500 κιβώτια με ανθρωπιστική βοήθεια. Η βοήθεια περιλάμβανε 26 παλέτες τροφίμων μακράς διάρκειας, κουβέρτες, υπνόσακους, είδη προσωπικής υγιεινής και είδη ρουχισμού που συγκεντρώθηκαν από τους συμπολίτες μας στο πλαίσιο της καμπάνιας “Αλληλεγγύη για όλους” για τους σεισμοπλήκτους στην Τουρκία.

Η αποστολή συνόδευε από την αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Έλενα Χριστούλη, τη δημοτική σύμβουλο, Χριστίνα Μαχαίρα και τα μέλη της οργάνωσης ‘Αλληλεγγύη για όλους’, Παρασκευάς Ποθητός και Πέγκυ Δημητρακοπούλου. Η βοήθεια μεταφέρθηκε από τη Μυτιλήνη και παραδόθηκε στους σεισμοπληκτικούς στο Αϊβαλί.

Η δράση αυτή αποτελεί ένα καλό παράδειγμα αλληλεγγύης και συνεργασίας για να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας σε καιρούς ανάγκης. Η αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Έλενα Χριστούλη, ευχαρίστησε όλους τους εργαζομένους του Δήμου και τους εθελοντές/τριες που συμμετείχαν στη δράση ώστε να μπορέσει να πραγματοποιηθεί.

 

δειτε ακομα