Τσικίνιο: «Θέλω να κερδίσω πολλούς τίτλους»

Σε πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής των ερυθρόλευκων, τονίζει ότι ο στόχος του είναι να κερδίσει όσους περισσότερους τίτλους με τη φανέλα των Πειραιωτών.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που αγωνίζομαι σε έναν μεγάλο σύλλογο, τον μεγαλύτερο στην Ελλάδα. Ελπίζω η παρουσία μου να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει μεγάλα πράγματα. Όπως είπα, βρίσκομαι στον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο. Έχουν με πει πολλά για τους οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι είναι γεμάτοι πάθος.

Ξέρω ότι είναι ένας μεγάλος σύλλογος και είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι εδώ. Έχω μιλήσει με κάποιους ποδοσφαιριστές που πέρασαν από εδώ, κάποιους Πορτογάλους. Μου είπαν πολύ καλά πράγματα για τον σύλλογο και για την πόλη και ήταν πολύ ευτυχισμένοι εδώ.

Μου αρέσει να παίζω στις θέσεις 10 και 8. Είναι οι θέσεις όπου νιώθω πιο άνετα και μπορώ να έχω καλύτερη απόδοση. Είμαι διαθέσιμος για να παίξω οπουδήποτε χρειάζεται ο Ολυμπιακός. Ελπίζω να κερδίσω πολλούς τίτλους με τον Ολυμπιακό. Θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, πάντα μέσα και έξω από το γήπεδο.

δειτε ακομα

δειτε ακομα