Τι θα συμβεί με το μέλλον του Σαμασέκου;

Ο Σαμασέκου είναι ένας ποδοσφαιριστής που έκανε μία εντυπωσιακή πορεία στον Ολυμπιακό και οι οπαδοί αναρωτιούνται τι θα συμβεί με αυτόν το καλοκαίρι…

Η αγορά του Σαμασέκου αποδείχθηκε σταδιακά μία από τις πιο έξυπνες κινήσεις του καλοκαιριού στον Ολυμπιακό. Ωστόσο, η αγωνιστική του πορεία δεν ξεκίνησε όπως είχε προβλεφθεί και όταν άρχισε να παίρνει τις ευκαιρίες του, έκανε ένα αυτογκόλ στη Νέα Φιλαδέλφεια κατά τη διάρκεια ενός ματς με την ΑΕΚ.

Αλλά ο Σαμασέκου δεν έχασε την πίστη του, καθώς συνέχισε να παλεύει σκληρά και να δείχνει τις ικανότητές του στον αγωνιστικό χώρο. Εν τέλει, απέδειξε ότι είναι ένας αξιόλογος μέσος που μπορεί να διατηρήσει την ισορροπία στην ομάδα του και να προσφέρει κάτι πολύτιμο στην επίθεση.

Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός δεν θα καταφέρει να κρατήσει τον Σαμασέκου. Όχι λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος, αλλά λόγω του ότι η Χόφενχαϊμ τους ζητάει να τον επιστρέψουν στη Γερμανία το καλοκαίρι.

Φαίνεται πως οι Γερμανοί δεν πρόκειται να συζητήσουν για την πιθανότητα να μην χρησιμοποιήσουν την οψιόν τους να τον επιστρέψουν στον Ολυμπιακό, οπότε οι ερυθρόλευκοι θα μείνουν χωρίς έναν από τους πολύτιμους μέσους της ομάδας τους…

δειτε ακομα