Τάσος Μπακασέτας: “Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη πρόκληση για εμένα”

Λίγα λεπτά μετά τις 20:00 το βράδυ της Δευτέρας, ο μεγάλος μεταγραφικός νέος παίκτης του Παναθηναϊκού για την χειμερινή περίοδο, Τάσος Μπακασέτας, έφτασε στην Ελλάδα.

Φορώντας το κασκόλ του Παναθηναϊκού και χαμογελαστός, ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας χαρακτήρισε τη μεταγραφή του ως μία μεγάλη πρόκληση στην καριέρα του. Ακόμη, ευχαρίστησε θερμά τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Γιάννη Παπαδημητρίου για την προσπάθειά τους να τον φέρουν στο “τριφύλλι”.

Σχετικά με τον επαναπατρισμό του: “Καλώς σας βρήκα. Η μεταγραφή αποτελεί μία νέα πρόκληση, κάτι που αναζητούσα στην καριέρα μου για να είμαι πιο συγκεντρωμένος και να βελτιωθώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε μέσα στο γήπεδο”.

Σχετικά με τον ρόλο του Φατίχ Τερίμ στη μεταγραφή του: “Ήταν ένας συνδυασμός πραγμάτων. Ξέρω καλύτερα το μέγεθος του Φατίχ Τερίμ αφού έχω παίξει στην Τουρκία. Είναι ένας θρύλος. Παλέψαμε αρκετές φορές ως αντίπαλοι και υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός. Γνωρίζω ότι έκανε πολλά πράγματα για να με φέρει στον Παναθηναϊκό. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Αλαφούζο και τον κ. Παπαδημητρίου για την προσπάθειά τους”.

Σχετικά με το αν είχε σκεφτεί να επιστρέψει στην Ελλάδα: “Δεν περίμενα να επιστρέψω στην Ελλάδα. Εξερευνούσα νέες προκλήσεις στο εξωτερικό. Αλλά όταν μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός δείχνει τόσο έντονο ενδιαφέρον, δεν μπορείς να το αγνοήσεις. Η αντιμετώπιση και η διαχείριση ορισμένων καταστάσεων με έπεισαν για να γίνω παίκτης του Παναθηναϊκού”.

δειτε ακομα

δειτε ακομα