Ο μικρός Γιάννης συγκλονίζει: Όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ έσφιξαν το χέρι του!

Η ποδοσφαιρική σεζόν στην Ελλάδα προσέφερε μια στιγμή-εικόνα που συγκλόνισε όλους. Ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ, Γιαννάκης Παπαστεφανάκης, αντιμετώπισε το ηττημένο ΠΑΟΚ στην πανηγυρική στιγμή της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδος Novibet από την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και το μοιράστηκε με την επιτυχία της νικήτριας ομάδας.

Η αγαπημένη του ομάδα έχασε το τρόπαιο, αλλά ο μικρός Γιάννης νιώθει τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο στον κόσμο. Όταν οι παίκτες της ΑΕΚ προσέγγισαν και τον βγήκαν φωτογραφία μαζί του, του χάρισαν ακόμα και την κούπα του τροπαίου σε μια στιγμή που θα θυμάται για πάντα.

Σε συνέντευξή του στον FOCUS 103,6 FM ο Γιάννης Παπαστεφανάκης μοιράστηκε με τον κόσμο τον τρόπο που βρέθηκε στο επίκεντρο των πανηγυρισμών μαζί με τους παίκτες της ΑΕΚ και έσφιγγε το χέρι τους. Το μεγάλο του όνειρο ήταν να γνωρίσει από κοντά τους αγαπημένους του παίκτες. Είχε προσεγγίσει τον πάγκο των ηττημένων προκειμένου να γνωρίσει από κοντά ορισμένους παίκτες του ΠΑΟΚ. Όταν η ΑΕΚ κέρδισε την διοργάνωση, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, κανόνισε να μπει στον αγωνιστικό χώρο μετά το τέλος του αγώνα και να συναντήσει από κοντά τους παίκτες του ΠΑΟΚ.

«Ήθελ

δειτε ακομα