Στο στόχαστρο ομάδων της Serie A ο Τσέριν!

Κατά τη σημερινή δημοσίευση τους, οι άνθρωποι της ιστοσελίδας “fussballeuropa.com” ανέφεραν πως δύο ιταλικές ομάδες, η Μπολόνια και η Ουντινέζε, παρακολούθησαν τον Τσέριν στο Euro 2024.

Σύμφωνα με το άρθρο, “η Μπολόνια (που πρόκειται να συμμετάσχει στο νέο League Stage του Champions League) και η Ουντινέζε παρακολούθησαν σχεδόν όλες τις εμφανίσεις του Τσέριν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ο μέσος δεν έχασε ούτε ένα λεπτό στα τρία παιχνίδια των ομίλων και τον αγώνα των ‘16’ με την Πορτογαλία.

Ο Τσέριν ξεχωρίζει ως πολύ καλός τεχνικός μέσος, με εξαιρετικές πάσες και έξυπνες αποφάσεις στο γήπεδο. Δείχνει υψηλή ένταση τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση με τα τρεξίματά του. Μέχρι στιγμής, Μπολόνια και Ουντινέζε δεν έχουν προχωρήσει σε συγκεκριμένες επαφές με τον Παναθηναϊκό.

Ο Τσέριν έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Οι “πράσινοι” ετοιμάζουν αναπροσαρμογή στις αποδοχές του και πρόταση για επέκταση της συνεργασίας τους, μετά την επιστροφή του από την άδειά του τον Ιούλιο.

δειτε ακομα

δειτε ακομα