Η σοκαριστική ρήτρα που θέλει η Μπαρτσελόνα για τον Μέσι

Η Μπαρτσελόνα ενθαρρύνεται, καθώς έχει κάθε λόγο να το κάνει: Μετά τη χθεσινή ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από τη Χιρόνα (2-4), οι “Μπλαουγκράνα” θα βρεθούν στο +14 από τους “Μερένχες” αν καταφέρουν να περάσουν στο “Βαγιέκας”, σήμερα (26/4), ανέντι απέναντι στη Ράγιο Βαγιεκάνο.

Η ομάδα του Τσάβι πλησιάζει λοιπόν στον τίτλο της La Liga, την ίδια ώρα που τα μηνύματα για την υπόθεση του Λιονέλ Μέσι είναι θετικά, αν και προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια σημαντική πρόοδος στη διαδικασία επιστροφής του. Είναι λογικό, αφού η επιστροφή του “ψυλλού” δεν θα γίνει με εμφανή όλα τα οικονομικά στοιχεία του.

Δεν είναι μυστικό ότι η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει σημαντικά οικονομικά προβλήματα και αναγκάστηκε το καλοκαίρι του περασμένου έτους να πουλήσει περιουσιακά στοιχεία της για να έχει την απαραίτητη ρευστότητα για να πραγματοποιήσει μεταγραφές.

Η “τρελή” ρήτρα που θέλει η Μπάρτσα

Το καλοκαίρι του 2023 η Μπαρτσελόνα θα πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί με σύνεση, ιδίως από τη στιγμή που θα πρέπει να μειώσει τη μισθοδοσία της, η οποία ανέρχεται στα 457 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Αυτό είναι ένα ποσό τεράστιο για έναν σύλλογο που βρίσκεται ήδη στο “κόκκινο”. Επομένως, ακόμα και με μείωση των αποδοχών του, η μισθοδοσία της “Μπάρτσα” θα ξεπερνούσε τα όρια αν έπρεπε να πληρώσει το συμβόλαιο του Μέσι σε περίπτωση που επιστρέψει.

Παρά ταύτα, η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να αποκτήσει βαριά ονόματα με παίκτες που βρίσκονται κοντά στο τέλος του συμβολαίου τους όπως ο Μέσι ή ο Ίλκαϊ Γκιντογκάν, οι οποίοι δεν θα χρε

δειτε ακομα