ΠΑΟΚ: Το εξαιρετικό επίτευγμα του Ρένφρο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό

Ο Αμερικανός παίκτης του ΠΑΟΚ mateco, Νέιτ Ρένφρο, επέτυχε ένα σημαντικό προσωπικό επίτευγμα κατά τη διάρκεια του τρίτου παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό, γίνοντας ο δεύτερος ξένος μπλοκέρ στην ιστορία της Basket League του ΠΑΟΚ mateco.

Ο σέντερ του Δικεφάλου, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος μπλοκέρ κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου, έκανε δύο τάπες στο ΣΕΦ, φτάνοντας τις 57 με τη φανέλα του ΠΑΟΚ mateco και ξεπερνώντας τον αείμνηστο Κόνραντ ΜακΡέι που είχε 56 τάπες στα πρωταθλήματα της περιόδου 1997-98. Με αυτόν τον τρόπο, έγινε ο δεύτερος ξένος μπλοκέρ στην ιστορία του ΠΑΟΚ mateco. Παρόλα αυτά, ο Walter Berry παραμένει στην κορυφή της λίστας, καθώς σταμάτησε 99 σουτ αντιπάλων του κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην ομάδα (1993-94 και 1998-99).

Στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο Αμερικανός ήταν ο κορυφαίος, δημιουργικός παίκτης του ΠΑΟΚ mateco, έχοντας πέντε ασίστ και φτάνοντας τις 26. Έτσι, ανέβηκε στην 4η θέση των πασέρ των φετινών πλέι οφ. Επιπλέον, είναι ο κορυφαίος παίκτης σε τελικές πάσες στη θέση του σέντερ.

Αντιθέτως, δεν είχε αμυντικά ριμπάουντ στον αγώνα αυτό, όπως ακριβώς συνέβη και στον αντίστοιχο αγώνα της κανονικής περιόδου.

δειτε ακομα