ΠΑΟΚ: Απαραίτητα δεδομένα για την παραμονή του Μπράντον Τόμας

ΠΑΟΚ: Ο Μπράντον Τόμας βρίσκεται στη Μαγιόρκα, περιμένοντας να μάθει αν ο ΠΑΟΚ θα τον καλέσει να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Μόνο ο Μπότο υποστηρίζει την παραμονή του, οπότε θα πρέπει να υπάρξουν αλλαγές για να τον κρατήσουν. Πρώτο και κυριότερο, θα πρέπει να τονίσει χαμηλότερες οικονομικές απαιτήσεις από αυτές που είχε ζητήσει αρχικά, περίπου 850 χιλιάδες ευρώ για την επόμενη σεζόν από τις 450 χιλιάδες που έπαιρνε τη φετινή.

Ο Τόμας επιδιώκει να παραμείνει στον ΠΑΟΚ, αλλά ανάλογα με το αν έχουν βρει μια άλλη περίπτωση για δεύτερο φορ και αν έχουν καλύψει επαρκώς τη θέση του βασικού επιθετικού, θα εξαρτηθεί η απόφαση για την παραμονή του. Ωστόσο, έχει μια πλεονέκτηματική θέση στον ΠΑΟΚ, καθώς έχει δουλέψει στη φιλοσοφία του Λουτσέσκου την περασμένη χρονιά και δεν χρειάζεται προσαρμογή.

Ο Μπράντον Τόμας είναι ένας πολύτιμος παίκτης για τον ΠΑΟΚ και η παραμονή του θα είναι καλή επιλογή για την ομάδα. Ειδικά για τις προκριματικές του Conference, υπάρχει ανάγκη για έναν παίκτη με τις ικανότητές του.

Πηγή: metrosport.gr

δειτε ακομα