Παναθηναϊκός: Οι δύο κυριότεροι αντίπαλοι για το β’ γύρο του Champions League

Ο Παναθηναϊκός θα δώσει το πρώτο παιχνίδι του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League στις 25 Ιουλίου. Αν καταφέρουν να περάσουν στον επόμενο γύρο, θα εξασφαλίσουν εκτός από άλλα, παρουσία σε ομίλους του Europa League.

Το “τριφύλλι” θα παίξει με τη δεύτερη ομάδα του Βελγίου ή τη δεύτερη της Ουκρανίας. Σήμερα, στα δύο πρωταθλήματα, θα ξεκαθαρίσουν όλα τα πράγματα.

Συγκεκριμένα στο Βέλγιο, τρεις ομάδες έχουν μαθηματικές πιθανότητες για τον τίτλο. Οι Αντβέρπ και Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ μοιράζονται την πρώτη θέση με 46 βαθμούς, ενώ η Γκενκ είναι τρίτη με 45. Η Αντβέρπ θα παίξει εκτός έδρας με την Γκενκ, ενώ η Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ θα αντιμετωπίσει την Κλαμπ Μπριζ σήμερα

Βαθμολογία

Αντβέρπ 46
Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ 46
Γκενκ 45

Τελευταία αγωνιστική (19:30)

Γκενκ – Αντβέρπ
Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ – Κλαμπ Μπριζ

Στην Ουκρανία, τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει αναφορικά με τον πρωταθλητή, με την Σαχτάρ να τον έχει σηκώσει μαθηματικά. Ωστόσο, ο αγώνας για τη δεύτερη θέση είναι ανοικτός, καθώς Ντνίπρο και Ζόρια έχουν τους ίδιους βαθμούς. Η Ντνίπρο θα παίξει εντός έδρας με την Κρίβμπας, ενώ η Ζόρια θα παίξει εκτός έδρας με τη Μινάι. Όλα τα παιχνίδια ξεκινούν στις 15:00 στην Ουκρανία.

Βαθμολογία

Σαχτάρ Ντόνετσκ 72
Ντνίπρο 64
Ζόρια Λουχάνσκ 64

Τελευταία αγωνιστική (15:00)

Ντνίπρο – Κρίβμπας
Μινάι – Ζόρια Λουχάνσκ

δειτε ακομα