Παναθηναϊκός: Ο ρόλος του Ζέκα και η μεσαία γραμμή

Στον κόσμο του ποδοσφαίρου του 2023 γίνονται κινήσεις που δίνουν έμφαση στο συναίσθημα. Ο Κάρλος Ζέκα επέστρεψε στον Παναθηναϊκό σε μία μεταγραφή που έχει να κάνει πρώτα από όλα με το δέσιμο και την υπόσχεση της επιστροφής του το 2017, καθώς και την ιδιαίτερη σχέση του με ένα παιδί του, και μετά με την ποδοσφαιρική λογική.

Επιπλέον, η επιστροφή του Έλληνα μέσου δεν εντάσσεται στον σχεδιασμό της ομάδας για την ποιοτική αναβάθμιση του ρόστερ της το καλοκαίρι, δεν αφαίρεσε από κανέναν τη θέση του και έφτασε να ξαναφορέσει την πράσινη φανέλα για να κλείσει την καριέρα του ως παίκτης της ομάδας της καρδιάς του. Επέστρεψε για να πάρει τον ρόλο ενός διοικητικού στο μέλλον και, αν καταφέρει να πείσει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ότι αξίζει σημαντικό χρόνο συμμετοχής, θα τον έχει.

Ο Σέρβος προπονητής δεν βάζει περιορισμούς σε ηλικίες ή σε άλλους παράγοντες. Αν ο Ζέκα είναι καλός, θα παίζει. Είναι τόσο απλό.

  • Με την προσθήκη του Ζέκα, η ομάδα αποκτά μια ηγετική φυσιογνωμία και μια ισχυρή και απόλυτα σεβαστή προσωπικότητα. Ο Ζέκα είναι ορισμός του team player και ένα αγαπητό παιδί “διαμάντι” που κατάφερε να γίνει ακόμα πιο αγαπητός ως αρχηγός στην Κοπεγχάγη, στη Δανία.
  • Με την επιστροφή του, η ομάδα αποκτά έναν πολύπειρο κεντρικό μέσο που, αν είναι υγιής και δεν επηρεαστεί από τη δεύτερη επέμβαση στο γόνατο, θα δώσει πολύτιμες λύσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ο υγιής Ζέκα, που πέρυσι ήταν MVP σε ένα παιχνίδι του Champions League, είναι μια πιο αξιόπιστη επιλογή από τον Ενές Τσόκαι, που δεν έχει τις ίδιες δυνατότητες.

Πηγή: gazzetta.gr

δειτε ακομα