ΟΠΑΠ ΠΑΕ: “Πρέπει να προσέχουμε να μην δίνουμε την ευκαιρία στους αντιπάλους να προσβάλουν την κεκτημένη Τούμπα”

Η ομάδα καλεί τον κόσμο της να σταθεί στο πλευρό της και να την υποστηρίξει.

Μετά από δύο μήνες απουσίας οι ομάδες θα έχουν ξανά την ευκαιρία να αγωνιστούν με τους φίλους τους στις κερκίδες. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα απολαύσουν αυτήν την προνομιακή στιγμή την επόμενη Τετάρτη (14/02) όταν αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Αυτή η είδηση έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στους οπαδούς της ομάδας, με την ΠΑΕ να εκδίδει μια ανακοίνωση προς τους φίλους καλώντας τους να δώσουν την πλήρη υποστήριξή τους και να αποφύγουν κάθε παραβατική συμπεριφορά που θα μπορούσε να οδηγήσει σε τιμωρία για την ομάδα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ περιλαμβάνει τα εξής:

“Οι πύλες της Τούμπας επιτέλους ανοίγονται και χρειαζόμαστε όλους εσάς δίπλα μας σε κάθε αγώνα. Δεν θέλουμε ποτέ ξανά η ομάδα μας να νιώσει την μοναξιά στις δύσκολες μάχες που έρχονται σε όλους τους αγώνες. Η ομάδα κράτησε ψηλά το ανάστημά της κατά την περίοδο που τα γήπεδα ήταν κλειστά και τώρα είναι η ώρα να επωφεληθεί από το μεγάλο ατού της, τη μοναδική ατμόσφαιρα της Τούμπας.

Για να επιτευχθεί αυτό, πρέπει να συνεργαστούμε. Ο νέος νόμος προβλέπει άμεσες τιμωρίες με το κλείσιμο μέρους ή ακόμη και ολόκληρου του γηπέδου και για τη χρήση πυρσών στις κερκίδες.

Σας παρακαλούμε, βοηθήστε μας ώστε να μην χρειαστεί να ζήσουμε ξανά την άδεια Τούμπα, την οποία οι αντίπαλοί μας θέλουν να αποφύγουν.

Πάθος, φωνή, ψυχή είναι τα μοναδικά εργαλεία που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να βοηθήσουμε τους παίκτες στη μάχη με στόχο την πρόκριση σε ακόμα έναν τελικό Κυπέλλου Ελλάδας.

Απαγορεύεται η χρήση πυρσών, φωτοβολίδων, κροτίδων, βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, καπνογόνων και οποιασδήποτε άλλης εύφλεκτης ύλης στον αγωνιστικό χώρο και στις κερκίδες. Εάν συμβεί έστω και ένα περιστατικό, η ομάδα θα αντιμετωπίσει ποινή κλεισίματος των θυρών σε έναν αγώνα. Οι ποινές εφαρμόζονται αμέσως στο επόμενο παιχνίδι, είτε εθνικής εμβέλειας είτε ευρωπαϊκού επιπέδου.

Δεν επιτρέπεται η εμφάνιση πανό με πολιτικό, θρησκευτικό ή ιδεολογικό περιεχόμενο, το οποίο να περιλαμβάνει ύβρει, ρατσισμό ή σεξισμό.

Οι πύλες της Τούμπας θα ανοίξουν στις 17:30 για να εξυπηρετηθεί καλύτερα το κοινό.

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα, κανείς οπαδός δεν μπορεί να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς ένα ιατρικά εξετασμένο εισιτήριο. Σε περίπτωση παράβασης, επιβάλλεται πρόστιμο 500 ευρώ από την Αστυνομία και ο παραβάτης θα απομακρύνεται από το γήπεδο. Τώρα τα παιδιά κάθε ηλικίας μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο ΜΌΝΟ με ένα εισιτήριο σε δικό τους όνομα.

Επίσης, οι αρχές θα διενεργήσουν έλεγχο ταυτοπροσωπίας. Σε περίπτωση εντοπισμού φίλαθλου με εισιτήρια σε άλλο άτομο, τόσο ο κάτοχος όσο και ο δικαιούχος θα τιμωρηθούν με πρόστιμο δέκα φορές της αξίας του εισιτηρίου, θα διαγραφούν από τα γήπεδα για έξι μήνες και η ΠΑΕ θα κλειστεί η πύλη στην οποία έγινε η παράβαση.”

Είναι κοινή ευθύνη να προστατεύουμε το γήπεδό μας και να εξασφαλίσουμε ότι θα είμαστε δίπλα στην ομάδα μας μέχρι το τέλος της σεζόν. Οποιοσδήποτε υποτιμά το δικαίωμα των οπαδών μας να έχουν πρόσβαση στην Τούμπα θα θεωρηθεί προκαλητικός.

Είναι υποχρέωσή μας να προσέχουμε ώστε να μην δίνουμε την ευκαιρία στους αντιπάλους να πάρουν δώρα στην κεκτημένη Τούμπα!”

δειτε ακομα

δειτε ακομα