Ολυμπιακός: Στόχος το 2-0 εναντίον της Φενέρμπαχτσε

Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα της νίκης και απόψε θέλει να κερδίσει ξανά με αναλογία 2-0 εναντίον της Φενέρμπαχτσε, πλησιάζοντας έτσι στο Final 4 του Κάουνας.

Οπως αναφέρει, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με τη σύνθεση της ομάδας του και θέλει να δει τους παίκτες του να επωφελούνται από την ενθουσιώδη ατμόσφαιρα στο γήπεδο του ΣΕΦ.

«Ίσως είναι πιο δύσκολο και για τους αντιπάλους μας. Δεν πρέπει να το βλέπουμε όμως ως σίγουρο. Νικήσαμε στο πρώτο παιχνίδι, αλλά πρέπει να επικεντρωθούμε στο δεύτερο, που θα είναι εξίσου δύσκολο. Τέτοια παιχνίδια πρέπει να παίζονται με σωστό έλεγχο των συναισθημάτων σου. Κάθε λεπτό και κάθε κατοχή μετράει. Παρόλο που κερδίσαμε το προηγούμενο παιχνίδι με διαφορά στους πόντους, δεν θα θεωρήσουμε τίποτα δεδομένο στο πρώτο δωδεκάλεπτο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ελληνας προπονητής.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime, ενώ οι διαιτητές θα είναι οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ, Νταμίρ Γιαβόρ και Γκίτις Βίλιους.

δειτε ακομα

δειτε ακομα