Ολυμπιακός: Το 1-1 προήλθε από αναπάντεχα γεγονότα

Πριν από τον τραυματισμό του Βεζένκοφ, ο Ολυμπιακός έχασε επίσης τον Γουόκαπ, ο οποίος ήταν ο πιο σημαντικός παίκτης του στο συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς θα έπαιζε σχεδόν όλο το ματς, λόγω της απουσίας του Σλούκα. Ο Γουόκαπ ξεκίνησε εντυπωσιακά και στο πρώτο ημίχρονο σκόραρε 14 πόντους. Ωστόσο, αποβλήθηκε από το παιχνίδι λόγω φλοπίνγκ και αντιαθλητικού φάουλ, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να παίξει το δεύτερο ημίχρονο χωρίς έναν από τους καλύτερους παίκτες του. Παρόλα αυτά, οι “ερυθρόλευκοι” διεκδίκησαν τη νίκη και άξιζαν το 1-1.

Η διαμάχη έγινε για τα σφυρίγματα των διαιτητών, με τον οπαδό που έγραψε το άρθρο να διαφωνεί με την αποφασιστικότητα του διαιτητή που οδήγησαν στην απόβλητη του Γουόκαπ. Ο συντάκτης υποστηρίζει πως η κίνηση του χεριού του Γουόκαπ ήταν μια φυσιολογική κίνηση και δεν αξίζε την απόβλητη. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός είχε πολλούς παίκτες για να καλύψει τον χαμένο παίκτη του, και προσπάθησαν με τα πάντα για να διεκδικήσουν τη νίκη.

Τώρα, οι παίκτες του Ολυμπιακού πρέπει να πατήσουν ξανά στο γκάζι και να κερδίσουν το πρωτάθλημα. Ωστόσο, πρέπει επίσης να είναι πιο συγκεντρωμένοι και να αποφύγουν τα λάθη στο σημαντικό αυτό ματς. Η Κυριακή θα είναι μια ακόμα μάχη και οι παίκτες του Ολυμπιακού πρέπει να παραμείνουν σοβαροί και συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος του αγώνα.

Πηγή: top10.gr

δειτε ακομα