Ολυμπιακός: Συγκινητικό μήνυμα του Αλεξανδρή προς τον Ελ Κααμπί!

Ο Αλέξης Αλεξανδρής ανέβασε ένα μήνυμα στον Αγιούμπ Ελ Κααμπί στα social media, σχετικά με την παραμονή του Μαροκινού επιθετικού στον Ολυμπιακό.

Οι προσπάθειες της διοίκησης του Ολυμπιακού για να κρατήσει τον Ελ Κααμπί είναι σημαντικές. Η Φενέρμπαχτσε επίσης εξετάζει το ενδεχόμενο να τον αποκτήσει. Ο Αλεξανδρής έστειλε ένα μήνυμα στον Ελ Κααμπί μέσω social media, ζητώντας του να παραμείνει στην ομάδα.

Ας δούμε τι έγραψε:

“Φίλε Ελ Κααμπί, είμαι σίγουρος ότι θα διαβάσεις αυτό το μήνυμα. Θέλω να σου πω ότι έχεις γράψει μεγάλες σελίδες ιστορίας στον Ολυμπιακό με τα υπέροχα γκολ που έχεις πετύχει, με αποκορύφωμα το γκολ στον τελικό. Η αγάπη και η στήριξη που λάβεις εδώ είναι αδιανόητη και ανεκτίμητη. Μείνε σε αυτήν την ομάδα που σε εκτιμά, σε αγαπά και σε γνωρίζει ολόκληρος ο κόσμος. Όχι μόνο μας ενδιαφέρει, αλλά σε θέλουμε να συνεχίζεις να γράφεις ιστορία εδώ. Εδώ είναι το σπίτι σου, όπου θα βρεις ηρεμία, αγάπη και υποστήριξη από όλους εμάς, τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Σκέψου το και είμαι βέβαιος ότι η καρδιά σου θα σε οδηγήσει στον Πειραιά, στον Ολυμπιακό.”

ywAAAAAAQABAAACAUwAOw==

δειτε ακομα

δειτε ακομα