Ολυμπιακός Αστέρας: Εντυπώσεις του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την σημασία των αλλαγών στο παιχνίδι

Αν και δυσκολεύτηκε, ο Ολυμπιακός κατάφερε να επικρατήσει του Αστέρα Τρίπολης με 2-1 και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αναγνώρισε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα του στο παιχνίδι.

Ο προπονητής από την Ισπανία παραδέχτηκε επίσης πως ορισμένες επιλογές του στην εντεκάδα δεν ήταν επιτυχημένες, αλλά όπως τόνισε “γι’ αυτό υπάρχουν οι αλλαγές”.

Δηλώσεις του Μεντιλίμπαρ:

Για το ματς: “Από τα τέσσερα παιχνίδια μου πίστευαν ότι αυτό θα ήταν το πιο εύκολο, όμως αποδείχτηκε ως το πιο αντίθετο. Υποφέραμε, χρειάστηκε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, αλλά δεν καταφέραμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας, ενώ είχαμε λάθη στην άμυνα που επέτρεπαν στον Αστέρα να επιτεθεί. Μετά τις αλλαγές, βελτιωθήκαμε στην άμυνα. Δύσκολη νίκη εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετωπίσαμε”.

Για τις αλλαγές στο παιχνίδι: “Δεν ήμουν ιδιαίτερα επιτυχημένος με την αρχική ενδεκάδα (γελάει). Ο λόγος ύπαρξης των αλλαγών είναι να αλλάζεις την αρχική ενδεκάδα όταν χρειάζεται βελτίωση. Επιπλέον, πρέπει να δίδουμε ανάσες στους παίκτες, καθώς την Τετάρτη έχουμε νέο παιχνίδι”.

δειτε ακομα

δειτε ακομα