Οι πολίστριες του Ολυμπιακού δεύτερες στην Ευρώπη, ηττήθηκαν από τη Σαμπαντέλ [16-10]

Η ομάδα του Ολυμπιακού θα επιστρέψει από τη Βαρκελώνη με τη δεύτερη θέση στην Ευρώπη. Δυστυχώς δεν κατάφεραν να κερδίσουν τη Σαμπαντέλ στον τελικό του Champions League, με αποτέλεσμα να ηττηθούν με 16-10.

Η ισπανική ομάδα είχε δύο εντυπωσιακά ξεσπάσματα και κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο, για έβδομη φορά. Οι παίκτριες του Ολυμπιακού, παρόλη την προσπάθειά τους, έμειναν πίσω στο σκορ και τελικά αναγκάστηκαν να δεχτούν την ήττα.

Το τελικό σκορ ήταν 16-10, με τις παίκτριες του Ολυμπιακού να απογοητεύονται αλλά να διατηρούν τη δεύτερη θέση της Ευρώπης. Είναι μια καλή επίδοση παρά την ήττα που υπέστησαν.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 5-3, 6-3, 3-3

Σαμπαντέλ (Νταβίντ Πάλμα): Έστερ Ράμος, Ματίλντε Ορτίθ, Λέιτον, Φαν ντερ Σλοτ 2, Κένινγκ, Κασάδο 1, Τζουστίνι 5, Γκαρσία Γκοδόι 2, Φόρκα 2, Μπεατρίζ Ορτίθ, Χουράδο, Γκονζάλες Λόπεζ 3, Καράσκο.

Ολυμπιακός (Δημήτρης Κραβαρίτης): Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Χυδηριώτη 1, Ελευθεριάδου 1, Τριχά 1, Ξενάκη, Σιούτη 1, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Σάντα, Βασιλική Πλευρίτου 3, Δρακωτού 1, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Νίγκρο.

δειτε ακομα

δειτε ακομα