Οι καταθέσεις Κομίνη και Δημητριάδη στη δίκη του Ιβάν Σαββίδη

Στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκε πρώτος ο διαιτητής του αγώνα Γιώργος Κομίνης, ο οποίος ανέφερε τα γεγονότα και ιδιαίτερα αυτά που συνέβησαν μετά τη φάση του Βαρέλα στο 89′, που εξελίχθηκε σε σκάνδαλο βίας από τον Ιβάν Σαββίδη, ωστόσο, ο Κομίνης δήλωσε ότι δεν δέχθηκε απειλή ή βιαιοπραγία από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο diatiti ανέφερε: «Δεν ήθελε να προκαλέσει εντάσεις ή να βλάψει την ομάδα. Είναι άνθρωπος που έχει επενδύσει πολλά χρήματα στην ομάδα. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, οι άνθρωποι που επενδύουν στη μία ομάδα έχουν στόχο το καλύτερο και δεν θέλουν να τη βλάψουν η να υποστούν τυχόν συνέπειες».

Για την φράση «είσαι τελειωμένος» που του είπε ο Μίχελ, o Κομίνης δήλωσε ότι εξέλαβε ότι πρόκειται για μία διαιτητική έκφραση.

Ακολούθησε η κατάθεση του τότε γενικού αρχηγού της ΑΕΚ, Βασίλη Δημητριάδη, ο οποίος μίλησε για πολύ σημαντικό παιχνίδι, τονίζοντας ότι ένα γκολ αμφισβητήθηκε και προκλήθηκαν μεγάλες ένταση στον αγωνιστικό χώρο και στις κερκίδες. «Προσπάθησα να ηρεμήσω τα πνεύματα. Ο κ. Μίχελ είπε κάτι στον κ. Κομίνη. Ο κ. Σαββίδης δεν πλησίασε τον διαιτητή. Είχε δύο ή τρία άτομα μαζί του, προφανώς η συνοδεία του. Δεν πείραξαν κανέναν από τους δικούς μας. Πλησίασε σε απόσταση ενός ή δύο μέτρων. Δεν είδα το όπλο» δήλωσε.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισής του, ρωτήθηκε επανειλημμένα για τις καταθέσεις του στην Αστυνομία, ότι ο Ιβάν Σαββίδης τον απώθησε βίαια με τα δύο του χέρια, κάτι που αναίρεσε στην κατάθεσή του ως μάρτυρας στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο. «Μπορεί να με έπιασε και να με πήγε πίσω, αλλά δεν έπεσα», είπε, προσθέτοντας ότι η κατάθεση του έλαβε χώρα «τα ξημερώματα και κάτω από δύσκολες συνθήκες». Επίσης, η παρουσίαση αυτού του ζητήματος από την πλευρά της υπεράσπισης του Ιβάν Σαββίδη προκάλεσε αντίδραση.

Μετά τη διακοπή, η διαδικασία θα συνεχιστεί με την εξέταση των υπολοίπων μαρτύρων, κυρίως αστυνομικών.

ΠΑΟΚ: Ο Τάισον είναι αμφίβολος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Η μεγαλύτερη ανησυχία για το ματς με το

δειτε ακομα

δειτε ακομα