Οι Ισραηλινοί συνεχίζουν να εστιάζουν στο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Μίλσον

Ο Φελίσιο Μίλσον είναι ένας ποδοσφαιριστής που τραβάει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και οι Ισραηλινοί δεν χάνουν ευκαιρία να μιλάνε γι’αυτό το ενδεχόμενο μεταγραφής.

Αυτήν τη Δευτέρα, ένα άρθρο από το Ισραήλ εστιάζει στην ΑΕΚ και τις πιθανότητες να αποκτήσει τον Μίλσον από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ανακοίνωσε τη Δευτέρα την επιλογή του νέου προπονητή, Γιάρκο Λάζτιτς, και το μέλλον του Φελίσιο Μίλσον είναι ένα από τα θέματα που πρέπει να διευθετηθούν σχετικά σύντομα, όπως αναφέρει το άρθρο.

“Ο Ανγκολέζος ποδοσφαιριστής έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, η οποία εξακολουθεί να εξετάζει την περίπτωσή του. Η Μακάμπι δεν δέχεται να τον παραχωρήσει με λιγότερα από 6 εκατ. ευρώ, ενώ η ελληνική ομάδα είναι πρόθυμη να προσφέρει 4. Μόνο αν υπάρξει ικανοποίηση οικονομικά, μπορεί να αλλάξουν την αρχική τους άποψη”.

Από την πλευρά του, ο Μίλσον δήλωσε ότι: «Έχω συμβόλαιο για δύο επιπλέον χρόνια με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Δεν ξέρω τι θα γίνει αύριο, αλλά εστιάζω στην ομάδα μου. Το επόμενο όνειρό μου είναι να κερδίσω ένα δεύτερο πρωτάθλημα και φυσικά να παίξω στο Champions League».

δειτε ακομα

δειτε ακομα