Ο Μέσι αντιδρά στα επεισόδια με τους Βραζιλιάνους: “Γράφουμε ιστορία, αλλά…”

Ο Λιονέλ Μέσι αντέδρασε στα σοβαρά επεισόδια που συνέβησαν πριν από το παιχνίδι της Αργεντινής με τη Βραζιλία στο Μαρακανά (0-1).

Η ομάδα μας γράφει ιστορία. Μεγάλη νίκη στο Μαρακανά, αλλά η καταπίεση στη Βραζιλία δεν είναι αποδεκτή. Πρέπει να τελειώσει τώρα, έγραψε στο ποστάρισμά του.

Μετά το ματς, δήλωσε: “Η ομάδα μας συνεχίζει να δημιουργεί ιστορικά πράγματα. Αυτή τη φορά κερδίσαμε στη Βραζιλία, παρά τον ισχυρό αντίπαλο που έχουν στην έδρα τους σε ολόκληρη την ιστορία τους. Ήταν απαραίτητη νίκη μετά την ήττα από την Ουρουγουάη”.

Σχετικά με τα επεισόδια ανέφερε: “Είδαμε την καταπίεση που υπέστη ο κόσμος, με κάποιους να υποφέρουν από τη βία. Υπάρχουν παίκτες με οικογένειες σε εκείνη την περιοχή. Αυτό σε κάνει να ανησυχείς για τους αγαπημένους σου, επικεντρώνεσαι περισσότερο σε αυτό παρά στο παιχνίδι. Σε αυτό το σημείο, η ασφάλεια έχει προτεραιότητα”.

Πήγαμε στα αποδυτήρια για να ηρεμήσει η κατάσταση. Το παιχνίδι ήταν δευτερεύον στο σημείο αυτό. Αφού ηρέμησαν τα πνεύματα, επέστρεψαμε στο γήπεδο”.

δειτε ακομα

δειτε ακομα