Ο Μεντιλίμπαρ, ο Ντανιέλ και μια έκτακτη κατάσταση για το Κονφεράνς

Ο Μεντιλίμπαρ έκανε λάθη στη σύνθεση της ομάδας και το αναγνώρισε ανοιχτά, κερδίζοντας την αντίθεση των οπαδών του με την ειλικρίνειά του.

Μετά την ανταγωνιστική αναμέτρηση με τη Φερεντσβάρος και με πολλά ακόμα παιχνίδια μπροστά του, αποφάσισε να κάνει αλλαγές στο ρόστερ, παρ’ όλο που η επιλογή δύο αμυντικών χαφ σε εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ήταν αμφιλεγόμενη.

Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, αλλάξε τον Έσε με τον Τσικίνιο, ο Ποντένσε με τον Καμπράλ και τον Βέζο με τον Μπιανκόν, ενώ έφερε στην επίθεση τον Ποντένσε για μια πιο απρόβλεπτη και επικίνδυνη επίθεση.

Με τις αλλαγές, ο Ολυμπιακός έδειξε καλύτερο ρυθμό και επιθετικότητα, ανατρέποντας το παιχνίδι με τη βοήθεια του Ποντένσε. Ο στόχος τους είναι να κατακτήσουν την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα, αλλά ο Ποντένσε έκανε τη διαφορά στον αγώνα.

Η Μακάμπι είναι μια σημαντική πρόκληση για τον Ολυμπιακό στο Κονφεράνς και πρέπει να επικεντρωθούν στις αναμετρήσεις για να επιτύχουν την πρόκριση στα προημιτελικά. Αυτή η ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί, καθώς μπορεί να οδηγήσει την ομάδα σε σημαντικές διακρίσεις.

δειτε ακομα

δειτε ακομα