Ο Κούγιας σχολιάζει μετά τη νίκη του Ολυμπιακού: «Θα δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα επηρεάζει τον διαιτητή και το VAR»

Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2-1 τον Άρη στον 19ο αγώνα της Super League 1 και ο Αλέξης Κούγιας υπογραμμίζει ότι αυτή η νίκη είναι ένα μήνυμα για όλους. Ο ίδιος επίσης αναφέρθηκε σε επερχόμενες μετεγγραφές και το σχέδιο του Βαγγέλη Μαρινάκη για τη δημιουργία μιας ομάδας που θα επηρεάζει επίσης τη διαιτησία.

Οι δηλώσεις του Κούγια:

«Ακόμη και αν υπάρχουν προβλήματα, η νίκη αυτή είναι ένα γεγονός που αποτελεί μήνυμα για τον κόσμο του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός στο μέλλον θα είναι η ομάδα που ονειρεύονται οι οπαδοί του. Σύντομα, όλη η Ελλάδα θα απολαμβάνει τον Ζέλσον Μαρτίνς. Ο Μαρινάκης λύνει όλα τα προβλήματα που είναι δυνατόν να λυθούν, με δικές του ενέργειες φέρνει τους Τσικίνιο και Όρτα.

Θα κάνουμε ακόμη δύο μετεγγραφές. Κανείς δεν πρέπει να ξεγράψει τα παιδιά που έκαναν όλους να παρακολουθήσουν με υπερηφάνεια τον Ρέτσο και τον Ντόη, δύο παίκτες που αμφισβητούνται. Θέλω η ομάδα να έχει εθνικό χαρακτήρα και να βρίσκεται το πλάνο πίσω από αυτήν. Ο Ολυμπιακός θα αναπτύξει μια αξιόλογη ομάδα. Έχουμε πολλούς μέτριους δανεικούς, ορισμένοι πρέπει να φύγουν. Έχω ενοχληθεί από ορισμένες προτάσεις για μεγάλους προπονητές και τεχνικούς διευθυντές. Θα σταματήσει αυτή η ανασφάλεια. Κανείς δεν πρέπει να ξεγράψει τον Ολυμπιακό από τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος».

Σχετικά με τον Ζέλσον Μαρτίνς και τις μετεγγραφές: «Πρόκειται για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, δεν είναι τυχαίο που αγοράστηκε από τη Μονακό. Έχοντας και τον Άλβες και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, η απόκτησή του έγινε πραγματικότητα, καθώς και οι μετεγγραφές των Όρτα και Τσικίνιο.

Έχετε δει μια προεπισκόπηση του Ναβάρο, ο οποίος θα αναδειχθεί. Ο Ελ Κααμπί θα επιστρέψει από τον τραυματισμό, όπως και ο Ελ Αραμπί. Θα αποκτήσουμε τον στόπερ που χρειαζόμαστε σύντομα, ώστε ο Ολυμπιακός να εξαλείψει τα εκάστοτε αδικήματα εκ μέρους των διαιτητών συν το VAR. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα επηρεάζει τη διαιτησία και το VAR».

δειτε ακομα

δειτε ακομα