Ο ΕΟΤ υποστηρίζει τον επετειακό ποδοσφαιρικό αγώνα Greek Legends 2004 – UEFA All Stars

Φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια από την μεγάλη νίκη της Εθνικής ομάδας στο Euro 2004. Για να γιορτάσουν αυτήν την επέτειο, οι Greek Legends 2004 ετοιμάζουν μια σειρά εκδηλώσεων με κορύφωμα το φιλικό παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί στο Έσσεν της Γερμανίας, με την υποστήριξη του ΕΟΤ, την Πέμπτη 11 Ιουλίου, λίγες μέρες πριν τον μεγάλο τελικό του Euro στο Γερμανικό Πρωτάθλημα.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο στάδιο An der Hafenstraße, όπου οι Greek Legends 2004 θα αναμετρηθούν με τους UEFA All Stars, μια ομάδα με θρύλους του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Η φιλική αναμέτρηση αποτελεί ευκαιρία για την προβολή της χώρας μας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα, θα προβληθεί προωθητικό υλικό του ΕΟΤ στις οθόνες του σταδίου και στην ιστοσελίδα visitgreece.gr. Επίσης, το λογότυπο του ΕΟΤ θα φιγουράρει στις φανέλες και τον εξοπλισμό των Legends 2004, δίνοντας έμφαση στη στήριξη που προσφέρει στη διοργάνωση.
Ο Δημήτρης Φραγκάκης: «Τιμούμε τον Όττο Ρεχάγκελ και το μεγάλο κατόρθωμα του 2004»

Με αφορμή τον αγώνα, ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ, Δημήτρης Φραγκάκης, εξέφρασε την υπερηφάνειά του για την επέτειο του Euro 2004. Τονίζει την στήριξη προς τους Legends 2004 και τον ρόλο που διαδραματίζουν στην τιμή του ελληνικού αθλητισμού, ενώ επισημαίνει τη σημασία της επιλογής του Έσσεν ως τόπου διεξαγωγής, καθώς συμβολίζει τη συνάντηση της Ελλάδας με τη διασπορά του ελληνισμού αλλά και με την ελληνική κοινότητα της Γερμανίας.

Στον αγώνα αναμένεται να παρευρεθούν αξιωματούχοι, διπλωμάτες, εκπρόσωποι της UEFA, παράγοντες του ποδοσφαίρου και διεθνείς προσωπικότητες, δημιουργώντας ένα δυναμικό πέπλο γύρω από τον επετειακό αγώνα.

δειτε ακομα

δειτε ακομα