Μπέος: «Αν υπάρξει αίτημα από την ΕΠΟ, θα δώσω το Πανθεσσαλικό για τον τελικό»!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Δήμαρχος Βόλου και ιδιοκτήτης της ομάδας ΝΠΣ Βόλος, Κώστας Μπέος, φέρεται να έχει αλλάξει γνώμη για τη διάθεση του Πανθεσσαλικού για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του στο Αθλητικό ”Metropolis”, είναι πλέον ανοιχτός στο να δώσει το γήπεδο, εφόσον υπάρξει αίτημα από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο τελικός είναι περιφερόμενος θίασος και έπρεπε να είναι γιορτή για όλο τον κόσμο. Εάν θα ήθελα να δώσω το γήπεδο, θα πρέπει να λάβω αιτηματική επιστολή από την ΕΠΟ. Αν αυτοί που ξέρουν τι έκαναν, ζητήσουν το γήπεδό μου, τότε γιατί όχι. Αν έρθει το αίτημα, θα δώσω το γήπεδο γιατί ο κόσμος το αξίζει.

Υπάρχει τοξικότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ο παράγοντας δεν παίζει μπάλα, αλλά παίζει έξω από τις τέσσερις γραμμές. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους και είναι απαραίτητο να βρεθεί λύση.

Φοράω τα παντελόνια για να τιμήσω το αθλητισμό και όχι για να κρύψω τη θέρμανσή μου. Εάν υπάρξει αίτημα, θα δώσω το γήπεδο με τους όρους που είχαμε συμφωνήσει νωρίτερα».

δειτε ακομα

δειτε ακομα