Ο Μέσι ανακοίνωσε τη μεταγραφή του στην Ίντερ Μαϊάμι

Ο Λιονέλ Μέσι επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του στη Mundo Deportivo και στη Sport ότι δεν θα επιστρέψει στη Μπαρτσελόνα και ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στο MLS και στην Ίντερ Μαϊάμι. Ο αρχηγός της πρωταθλήτριας κόσμου, Αλμπισελέστε, επιβεβαίωσε ότι είχε τεράστια πρόταση από την Αλ Χιλάλ, όμως η απόφασή του δεν βασίστηκε στα χρήματα.

Όταν ρωτήθηκε για τον αναμενόμενο επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα, αποκάλυψε: «Ήθελα πολύ να γυρίσω στη Μπαρτσελόνα. Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος που μπορούσα να επιστρέψω, αλλά αφού βίωσα αυτό που έζησα και την αποχώρηση που είχα, δεν ήθελα να ξαναβρεθώ στην ίδια κατάσταση: να περιμένω να δω τι θα συμβεί και να φύγω. Το μέλλον μου να είναι στα χέρια κάποιου άλλου.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε, πήρε την απόφαση να συνεχίσει στην Ίντερ Μαϊάμι. Παρόλα αυτά, δεν είναι ακόμα σίγουρο ότι θα αναλάβει αυτήν την πρόκληση. Παρόλα αυτά, ο Μέσι απέρριψε την πρόταση της Αλ Χιλάλ, αφού δεν έψαχνε για περισσότερα χρήματα.

Στη συνέντευξη, εξήγησε περαιτέρω: «Αν ήταν θέμα χρημάτων, θα είχα πάει στην Αραβία ή αλλού. Μου φάνηκαν πολλά λεφτά και η αλήθεια είναι ότι η απόφασή μου δεν ήταν λόγω χρημάτων. Οι οικονομικές πτυχές δεν ήταν ποτέ πρόβλημα ή εμπόδιο για μένα».

Εξέφρασε επίσης την έκπληξή του με το γεγονός ότι η La Liga είχε δώσει το ΟΚ, διότι δεν ήταν σίγουρος για το μέλλον του. Επισήμανε ότι δεν είχε κάποιον έλεγχο στο θέμα και ότι αποφάσισε νωρίτερα να τελειώσει το θέμα και να είναι ήρεμος στο μέλλον του.

δειτε ακομα